7theaven biedt ook deze winter sneeuwgarantie …

Steeds meer en meer evenementen willen tijdens de wintermaanden hun bezoekers onderdompelen in een gezellige wintersfeer. Zonder sneeuw gaat deze magie echter wel verloren en daarom heeft 7theaven verschillende creatieve oplossingen om ook deze winter met zekerheid van een witte kerst te kunnen genieten.

Met de Decoratie- en filmsneeuw kunnen we een realistische en blijvende laag sneeuw over kerstbomen en zelfs volledige decors spuiten om zo een instant kerstgevoel te creëren. Deze sneeuw blijft wekenlang zijn effect behouden maar kan ook voor éénmalige events ingezet worden omdat ze éénvoudig te verwijderen is.

Wil je de kerstsfeer nog versterken, dan kan 7theaven het ook echt laten sneeuwen door gebruik te maken van de Snowboy Stage Whisper. Dit effect is speciaal ontworpen voor theater- en filmsets en creëert een hyperrealistische sneeuwval zonder enig residue achter te laten. Hierdoor worden de kleren van de bezoekers en de vloer niet nat. Zo rekenden in het verleden Studio 100, Telenet, Sunweb en zelfs Pukkelpop al op onze machines om het op hun events te laten sneeuwen.

Maar ook voor echte sneeuw ben je bij 7theaven aan het juiste adres. Zelfs als het niet vriest, kunnen wij met onze Snowmakers grote hoeveelheden sneeuw produceren en zo voor echte winterpret zorgen, zelfs ski en snowboard initiaties zijn hierdoor mogelijk en dit zowel binnen als buiten.

Meer info over de diensten en producten van 7theaven kan je vinden op www.7theaven.be of op www.facebook.com/7theaven.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

 

Shares

You May Also Like

Hoe weet je wat de klant echt denkt?

Als zaakvoerder kom je er dagelijks mee in contact: klantenfeedback via websites en sociale ...

Technopolis 2.0: doe-centrum én eventlocatie!

Wie dacht dat Technopolis in Mechelen enkel een wetenschapscentrum was, think again! Iedereen kent ...

The Oval Office zet weggebruikers aan wegenwerken te skippen

In 2018 blijft de Vlaamse overheid fors investeren in vlotter en veiliger verkeer. Zo’n ...

Welcome your guest in style at Skoj Beach

SKOJ Beach is back! Exclusive event location: 30-04-’18 until 30-09-’18 Summer is around the ...

Supporter mee voor onze Rode Duivels!

Bereid je voor op het WK met de voetbalteambuildings van Event Masters In juni ...