7theaven biedt ook deze winter sneeuwgarantie …

Steeds meer en meer evenementen willen tijdens de wintermaanden hun bezoekers onderdompelen in een gezellige wintersfeer. Zonder sneeuw gaat deze magie echter wel verloren en daarom heeft 7theaven verschillende creatieve oplossingen om ook deze winter met zekerheid van een witte kerst te kunnen genieten.

Met de Decoratie- en filmsneeuw kunnen we een realistische en blijvende laag sneeuw over kerstbomen en zelfs volledige decors spuiten om zo een instant kerstgevoel te creëren. Deze sneeuw blijft wekenlang zijn effect behouden maar kan ook voor éénmalige events ingezet worden omdat ze éénvoudig te verwijderen is.

Wil je de kerstsfeer nog versterken, dan kan 7theaven het ook echt laten sneeuwen door gebruik te maken van de Snowboy Stage Whisper. Dit effect is speciaal ontworpen voor theater- en filmsets en creëert een hyperrealistische sneeuwval zonder enig residue achter te laten. Hierdoor worden de kleren van de bezoekers en de vloer niet nat. Zo rekenden in het verleden Studio 100, Telenet, Sunweb en zelfs Pukkelpop al op onze machines om het op hun events te laten sneeuwen.

Maar ook voor echte sneeuw ben je bij 7theaven aan het juiste adres. Zelfs als het niet vriest, kunnen wij met onze Snowmakers grote hoeveelheden sneeuw produceren en zo voor echte winterpret zorgen, zelfs ski en snowboard initiaties zijn hierdoor mogelijk en dit zowel binnen als buiten.

Meer info over de diensten en producten van 7theaven kan je vinden op www.7theaven.be of op www.facebook.com/7theaven.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

 

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...