7theaven geeft uw locatie een visuele uppercut

Grote zalen die geschikt zijn voor topevenementen zijn vaak kale bunkers met weinig uitstraling. En wat gedaan met een bedrijfsfeest in de eigen fabriekshal? Geen nood! 7theaven helpt u in een handomdraai aan de extra touch die uw event een visuele uppercut geeft.

De inflatables van 7theaven doen dan ook altijd verbazen. Ze zijn buitengewoon stil in gebruik, compact in vervoer en zeer snel in opbouw … maar ze kunnen groots uitpakken.
Uitgerust met state of the art LED verlichting kunnen ze elke denkbare locatie op een stijlvolle manier uitlichten. Zo worden het lichtgevende sculpturen die gegarandeerd voor de nodige wauw- factor zorgen. Van ‘cones’ over ‘spikes’ and ‘spirals’ tot de gigantische ‘event spheres’ en de ‘galactica’. Geen enkele vorm is ondenkbaar en speciaal voor Halloween zijn er zelfs reuze grote ‘Halloween pumpkins’.

Zo mocht 7theaven vorige week nog in opdracht van Concept Lighting de Brabanthal in Leuven aankleden met 30 gigantische event spheres. IMEC had er zijn jaarlijks bedrijfsfeest en zocht dan ook een stijlvolle maar moderne manier om de enorme hal een extra touch te geven.

Wilt u een ruimte snel en netjes onderverdelen of verkleinen dan is ook het veelzijdig pipes and drapes-systeem van 7theaven een ideale oplossing. Dit decoratief en verplaatsbaar scheidingssysteem tovert elke ruimte om tot een professioneel en elegant vertrek.

Zien en gezien worden … maar vooral mensen verbazen en een onuitwisbare indruk geven, daar is het toch elke organisator om te doen en daar wilt 7theaven graag bij helpen. Dus aarzel niet om ons te contacteren.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69089-11683-64109-event-suppliers-unieke-decoratie-effecten–7theaven.html

Shares

You May Also Like

Global Spirits Expo 2.0: honderden nieuwe sterke dranken te proeven

Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 zal Global Spirits Expo 2.0 liefhebbers ...

Drive your dream by Admire

Numerous corporate events have been organized by #admirebelgium and each time the challenge is ...

Ben jij al voorbereid voor het drukke najaar?

Meestal is het nu wat rustiger op het werk, het ideale moment om  dossiers ...

Van der Valk Zaltbommel-A2 biedt u extra verkoeling

U loopt de meeting room binnen en stapt op een vloer van houtblokken. U ...

De drones van Star Wars in Docks Dome!

Een tijdje geleden werd Docks Dome omgevormd tot een slagveld van drones voor een ...