7theaven staat garant voor veilig en spectaculair vuurwerk

Naast special effects en event decoratie is 7theaven ook al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen. En dankzij de juiste opslag- en verkoopvergunningen van de FOD Economie mag 7theaven, als één van de weinige SPFX firma’s in België, ook feestvuurwerk aan particulieren verkopen.

Vorig jaar investeerde 7theaven al in een extra bunker met state-of-the-art brandbeveiliging waarin tot 150 kg 1.4 G pyrotechnische sas opgeslagen mag worden en dit jaar werd ook de vuurwerkshop zelf verhuisd naar het nieuwe gebouw op de Heiveldekens 20 in Kontich. De gloednieuwe showroom biedt nu nog meer plaats om het zeer ruime aanbod comfortabel tentoon te stellen.

Filmpje vuurwerkwinkel embedden:

De regels en veiligheidsvoorschriften rond vuurwerk worden elk jaar strenger en strenger en daarom zijn er dit jaar enorm veel verschillende nieuwe producten. Het klassieke knalvuurwerk werd volledig opnieuw ontwikkeld en de resultaten hiervan zijn zeer veilig maar minstens even spectaculair.

Vorig jaar werden de vuurwerkplatformen geïntroduceerd en deze trend zet zich ook dit jaar verder. Deze batterijcombinaties worden met slechts één lont veilig aangestoken en zorgen door de talrijke shots en verschillende effecten meteen voor een spectaculaire vuurwerkshow.

Maar ook de gewone batterijen en vuurwerkpijlen blijven het goed doen. 7theaven heeft ervoor gezorgd dat er meer dan keuze genoeg is en dat er dus ook voor ieders budget wat wils is. Bezoek alvast onze website vuurwerk.7theaven.be of facebookpagina www.facebook.com/7theaven.be voor meer informatie en promoties en kom zeker een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal.

Onze winkel is alle weekdagen open van 9u tot 18u en dankzij de centrale ligging tussen Antwerpen en Mechelen gemakkelijk bereikbaar.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

Shares

You May Also Like

Triple Tree stelt voor: samen voetbal kijken is een groepssport

Een leuke locatie, makkelijk bereikbaar en met prachtige uitstraling. Ingericht met een groot scherm, podium ...

Meeting All Your Pharmaceutical & Healthcare Needs in Hilton Brussels Grand Place

“When it comes to meeting the specific requirements of the pharmaceuticals and healthcare sector, ...

Act!events viert de 25e verjaardag van Tech Data Belgium!

Voor de 12e keer op rij, stond Act!events paraat om meet-it, de grootste B2B ...

3 unique locations for your end of year gatherings & celebrations

End of year Gatherings & celebrations are important for many reasons: They bring your ...

Peter Geurden neemt Ibis Hotel in Hasselt over

De Limburgse hotelgroep Different Hotels van Peter Geurden heeft het hotel Ibis in Hasselt ...