7theaven staat garant voor veilig en spectaculair vuurwerk

Naast special effects en event decoratie is 7theaven ook al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen. En dankzij de juiste opslag- en verkoopvergunningen van de FOD Economie mag 7theaven, als één van de weinige SPFX firma’s in België, ook feestvuurwerk aan particulieren verkopen.

Vorig jaar investeerde 7theaven al in een extra bunker met state-of-the-art brandbeveiliging waarin tot 150 kg 1.4 G pyrotechnische sas opgeslagen mag worden en dit jaar werd ook de vuurwerkshop zelf verhuisd naar het nieuwe gebouw op de Heiveldekens 20 in Kontich. De gloednieuwe showroom biedt nu nog meer plaats om het zeer ruime aanbod comfortabel tentoon te stellen.

Filmpje vuurwerkwinkel embedden:

De regels en veiligheidsvoorschriften rond vuurwerk worden elk jaar strenger en strenger en daarom zijn er dit jaar enorm veel verschillende nieuwe producten. Het klassieke knalvuurwerk werd volledig opnieuw ontwikkeld en de resultaten hiervan zijn zeer veilig maar minstens even spectaculair.

Vorig jaar werden de vuurwerkplatformen geïntroduceerd en deze trend zet zich ook dit jaar verder. Deze batterijcombinaties worden met slechts één lont veilig aangestoken en zorgen door de talrijke shots en verschillende effecten meteen voor een spectaculaire vuurwerkshow.

Maar ook de gewone batterijen en vuurwerkpijlen blijven het goed doen. 7theaven heeft ervoor gezorgd dat er meer dan keuze genoeg is en dat er dus ook voor ieders budget wat wils is. Bezoek alvast onze website vuurwerk.7theaven.be of facebookpagina www.facebook.com/7theaven.be voor meer informatie en promoties en kom zeker een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal.

Onze winkel is alle weekdagen open van 9u tot 18u en dankzij de centrale ligging tussen Antwerpen en Mechelen gemakkelijk bereikbaar.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson Blu Balmoral ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...