Accorhotels Blue & White event

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 1 februari jl. vond in Novotel Brussels City Centre het Accorshotels Blue & White Event plaats. Olivier Wauters, Executive Director van Event Online was aanwezig en had een gesprek met Emily Ponsaerts.

“Vorig jaar hebben we het eerste MICE-event georganiseerd vanuit Accorhotels België voor Meeting & Event Planners in België”, legt Emily Ponsaerts uit. “Het gaat hier over kleine en strategische klanten die we managen op de Belgische markt.

Alvast een succes dit event want zo’n 120 meeting planners tekenden present. “Bovendien waren er afgevaardigden van veertien meeting & event hotels aanwezig, twaalf Belgische, twee Nederlandse, uit Eindhoven en Amsterdam”, aldus Emily Ponsaerts. “Daarenboven werd het hotel event gesteund door verschillende partners, zoals Emirates, Brussels Airlines & NMBS Europe.”

“Zo konden de meeting & event planners kennismaken met alle hotels & partners via een speed dating formule. 

Tijdens de rotaties was er ook entertainment. Zo was er een sessie over de global brand update in één meeting ruimte en in een andere zaal een sessie over ‘Le Club Meeting Planner’ die ons loyaliteitsprogramma uitlegde. Bovendien waren er ook de verschillende animatiekamers. We wensten onze kamers telkens op een originele manier te tonen. Zeg maar een beetje out of the box.

Zo hadden wij van één kamer een ballenbad kamer gemaakt in Blue & White, gevuld met 21 000 blauwe ballen. Om in de trend van Blue & White te blijven. In een tweede kamer kon je casino games spelen en in nog een andere kon je een flight simulator uitproberen. Verder kon je ook een verkwikkende massage krijgen in twee massagekamers. Ik ben heel tevreden met het event, het was een groot succes”, aldus nog Emily Ponsaerts.

Shares

You May Also Like

The Impact of ‘Mallorca 312’ on the Island

An interview with Organizer Xisco Lliteras For the second time, Erik Wood, CEO of ...

Malta: Topbestemming voor incentives en congressen

Malta wordt wel eens vergeleken met een groot openluchtmuseum. En terecht. Dankzij het hoge ...

The Outsider: van studentenproject naar toonaangevend outdoor bedrijf

Wat ooit startte als een speleologie-initiatie tijdens een thesisjaar aan het Sportkot in Leuven, ...

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal ...

NH Brussels Bloom & het Atomium presenteren: #BxlACityWithBalls

NH Brussels Bloom en het Atomium trekken op 18 April voor 4 dagen naar Portugal ...