Accorhotels Blue & White event

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 1 februari jl. vond in Novotel Brussels City Centre het Accorshotels Blue & White Event plaats. Olivier Wauters, Executive Director van Event Online was aanwezig en had een gesprek met Emily Ponsaerts.

“Vorig jaar hebben we het eerste MICE-event georganiseerd vanuit Accorhotels België voor Meeting & Event Planners in België”, legt Emily Ponsaerts uit. “Het gaat hier over kleine en strategische klanten die we managen op de Belgische markt.

Alvast een succes dit event want zo’n 120 meeting planners tekenden present. “Bovendien waren er afgevaardigden van veertien meeting & event hotels aanwezig, twaalf Belgische, twee Nederlandse, uit Eindhoven en Amsterdam”, aldus Emily Ponsaerts. “Daarenboven werd het hotel event gesteund door verschillende partners, zoals Emirates, Brussels Airlines & NMBS Europe.”

“Zo konden de meeting & event planners kennismaken met alle hotels & partners via een speed dating formule. 

Tijdens de rotaties was er ook entertainment. Zo was er een sessie over de global brand update in één meeting ruimte en in een andere zaal een sessie over ‘Le Club Meeting Planner’ die ons loyaliteitsprogramma uitlegde. Bovendien waren er ook de verschillende animatiekamers. We wensten onze kamers telkens op een originele manier te tonen. Zeg maar een beetje out of the box.

Zo hadden wij van één kamer een ballenbad kamer gemaakt in Blue & White, gevuld met 21 000 blauwe ballen. Om in de trend van Blue & White te blijven. In een tweede kamer kon je casino games spelen en in nog een andere kon je een flight simulator uitproberen. Verder kon je ook een verkwikkende massage krijgen in twee massagekamers. Ik ben heel tevreden met het event, het was een groot succes”, aldus nog Emily Ponsaerts.

Shares

You May Also Like

Fabula Productions start 2016 met een nieuwe collectie én catalogus

De afgelopen maanden werkte het team van Fabula Productions achter de schermen hard aan ...

Jan Verheyen kiest voor LaRiva…!

Vorig jaar de opnameploeg en Jan Verheyen over de vloer en gisteren was het ...

Gent & Oost-Vlaanderen goed vertegenwoordigd op IMEX 2015

MeetingGent & East-Flanders is er al van het begin bij op de stand van VISITFLANDERS hier ...

Toyota World Tour

Op zondag 11 september toverde Triple Tree de Greenfield van Toyota Motor Europe te ...

In Novotel Gent Centrum zijn we dol op feesten

Een feest organiseren? De een doet het gewoon even zelf, een ander kan wel ...