Act!events heading into a busy autumn!

Act!events gaat een druk najaar tegemoet!

De zomervakantie, dat betekent terrasjes, vakantie, het rustig aan doen, genieten van de zon, … THINK AGAIN! Bij Act!events bereiden we ons volop voor op maar liefst 5 grote evenementen in september en oktober.
We geven het startschot met Tech Data voor wie Act!events voor de 15e keer meet-it organiseert, de grootste IT-beurs in de Belux met maar liefst 4.000 bezoekers op 1 dag. Met een vernieuwd beursconcept geeft Act!events een volledig nieuwe invulling aan dit jaarlijkse evenement dat verder ook bestaat uit VIP-sessies en seminaries en afgesloten wordt met een spetterende party.
Het Notarieel Congres 2017 staat als volgende op de agenda waarbij zo’n 1.000 Belgische notarissen gedurende 3 dagen in Gent verblijven voor niet alleen 2 congresdagen maar ook een openingsavond, gala-avond en maar liefst 15 volwaardige partner- en collegaprogramma’s. Samen met ons zusterbedrijf Wisenose, dat de volledige communicatiecampagne coördineert, staan we in voor elk onderdeel van dit prestigieus evenement, zowel op creatief als logistiek vlak.
Daarna is het de beurt aan Rexel. Na een pitch werd snel duidelijk dat het creatief concept van Act!events voor het event LightLab 2017 er met kop en schouders bovenuit stak. Meer mogen we nog niet verklappen, maar dat het een onvergetelijke tweedaagse editie wordt van dit evenement, staat vast!
Act!events trekt ook naar het buitenland met Samsonite voor hun European Convention. Zo’n 400 top managers van over de hele wereld zullen gedurende 2 dagen op een zonnig eiland getrakteerd worden op heel wat unieke ervaringen en originele introducties tot Samsonite’s innovaties en toekomstplannen.
We sluiten de maand oktober af met Partena Professional voor hun Smart HR Days waarbij we 300 HR-professionals ontvangen in 2 steden voor een boeiende dag vol overleg, inzichten en discussies. Act!events zet de kers op de taart van deze events en leidt alles in goede banen, op elk vlak.

Onze creativiteit overtuigt onze klanten, met onze logistieke kennis maken we het elke keer opnieuw waar, ook onder strakke tijdsdruk! To be continued…

Dare to Act!
www.act-events.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Organisatie van events met een verhaal – Act!events

Shares

You May Also Like

Nieuwe locatie voor Restaurant Guzto

Restaurant Guzto verhuist binnenkort. Na zeven jaar verlaten zaakvoerders Melissa Verbeeck en Dirk Vermeulen ...

Veresto – Groep van Eyck gaat een samenwerking aan met AZ Herentals

Veresto, lid van Groep van Eyck, start vanaf 1/9 een samenwerking met het AZ ...

Fall in love again for a special Valentine's day at Hotel Amigo

To celebrate Valentine’s Day this year, guests can treat their loved ones to a ...

Personeel Radarwerk schittert op de BEA-Awards!

Als award sponsor van de BEA-awards stelde Radarwerk afgelopen week zaal en barpersoneel ter ...

Triple Tree stelt voor: samen voetbal kijken is een groepssport

Een leuke locatie, makkelijk bereikbaar en met prachtige uitstraling. Ingericht met een groot scherm, podium ...

Artiesten ‘Gent Jazz’ signeren voor het goede doel

De organisatoren van het ‘Gent Jazz Festival’ hebben in samenwerking met Sandton “Grand Hotel ...