Act!events heading into a busy autumn!

Act!events gaat een druk najaar tegemoet!

De zomervakantie, dat betekent terrasjes, vakantie, het rustig aan doen, genieten van de zon, … THINK AGAIN! Bij Act!events bereiden we ons volop voor op maar liefst 5 grote evenementen in september en oktober.
We geven het startschot met Tech Data voor wie Act!events voor de 15e keer meet-it organiseert, de grootste IT-beurs in de Belux met maar liefst 4.000 bezoekers op 1 dag. Met een vernieuwd beursconcept geeft Act!events een volledig nieuwe invulling aan dit jaarlijkse evenement dat verder ook bestaat uit VIP-sessies en seminaries en afgesloten wordt met een spetterende party.
Het Notarieel Congres 2017 staat als volgende op de agenda waarbij zo’n 1.000 Belgische notarissen gedurende 3 dagen in Gent verblijven voor niet alleen 2 congresdagen maar ook een openingsavond, gala-avond en maar liefst 15 volwaardige partner- en collegaprogramma’s. Samen met ons zusterbedrijf Wisenose, dat de volledige communicatiecampagne coördineert, staan we in voor elk onderdeel van dit prestigieus evenement, zowel op creatief als logistiek vlak.
Daarna is het de beurt aan Rexel. Na een pitch werd snel duidelijk dat het creatief concept van Act!events voor het event LightLab 2017 er met kop en schouders bovenuit stak. Meer mogen we nog niet verklappen, maar dat het een onvergetelijke tweedaagse editie wordt van dit evenement, staat vast!
Act!events trekt ook naar het buitenland met Samsonite voor hun European Convention. Zo’n 400 top managers van over de hele wereld zullen gedurende 2 dagen op een zonnig eiland getrakteerd worden op heel wat unieke ervaringen en originele introducties tot Samsonite’s innovaties en toekomstplannen.
We sluiten de maand oktober af met Partena Professional voor hun Smart HR Days waarbij we 300 HR-professionals ontvangen in 2 steden voor een boeiende dag vol overleg, inzichten en discussies. Act!events zet de kers op de taart van deze events en leidt alles in goede banen, op elk vlak.

Onze creativiteit overtuigt onze klanten, met onze logistieke kennis maken we het elke keer opnieuw waar, ook onder strakke tijdsdruk! To be continued…

Dare to Act!
www.act-events.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Organisatie van events met een verhaal – Act!events

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...