Act!events organiseert het eerste Belgische congres rond online hulp!

Na een competitie koos de Vlaamse Overheid voor Act!events voor de organisatie van het eerste Belgisch congres rond ‘Onlinehulp voor welzijn en gezondheid’. Met meer dan 300 deelnemers was de eerste editie direct een schot in de roos.

Act!events ging voor deze primeur van start om naast de praktische elementen ook de inhoudelijke invulling te organiseren. In samenwerking met de Gentse Arteveldehogeschool werd het volledige programma uitgewerkt. Samen zochten én vonden we de perfecte sprekers (waaronder Vlaams minister Jo Vandeurzen) die hun expertise zowel tijdens de themasessies als de verschillende workshops overbrachten aan de deelnemers.

Ook voor de 8 sponsors zorgden we voor een niet-traditionele manier om hun boodschap te verspreiden. Dankzij een informele setting werden sponsors en gasten samengebracht en werden nuttige contacten gelegd.

Verder stond Act!events uiteraard ook in voor de volledige logistieke organisatie van het evenement. Met een plenaire ruimte en 4 break-out zalen werd niets aan het toeval overgelaten als het kwam op licht, geluid, projectie, internetverbinding, meubilair of het respecteren van de timing van de dag.

Ook ons zusterbedrijf, Wisenose, werd ingeschakeld om de communicatie te coördineren en de volledige creatieve uitwerking te doen. Naast de planning van het communicatietraject werden uitnodigingen, programma’s, banners, … gemaakt die hun effect niet misten!

Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, kreeg van de bezoekers alvast de vraag wanneer het vervolg verwacht wordt. Het beste bewijs van deze zeer geslaagde eerste editie die naar meer smaakt voor de gasten, klant én onszelf, de perfecte combinatie!

Dare to Act!

www.act-events.com                                                           www.wisenose.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-59429-event-agencies-organisatie-van-events-met-een-verhaal–actevents.html

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...