Alta Ripa Oud-Turnhout bestaat 40 jaar

Alta Ripa wordt dit jaar al 40 jaar gerund door de familie Geenen.

Staf Geenen is de zaak gestart, samen met zijn twee zonen Lucien en Marc.

Sinds enkele jaren werkt Dorothee Geenen, de dochter van Marc ook mee in de zaak. Bij haar kunt u terecht voor de organisatie van uw bijeenkomst. Met haar management- en event studies staat zij voor, tijdens en na het event steeds tot uwer beschikking.

Recent kreeg de keuken de versterking van Steph Geenen, de zoon van Marc. Na zijn opleiding aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde deed Steph overal ter wereld ervaring op. Enkele mooie referenties op zijn palmares: Il San Pietro di Positano (Italië), The World (het meest prestigieuze cruiseschip ter wereld), Dôme (voormalige sterrenzaak in Antwerpen) en Byblos (restaurant van Alain Ducasse in Saint-Tropez).

De goede bereikbaarheid, het unieke interieur: tijdloze klasse of een hippe loungesfeer, de persoonlijke service, de jarenlange ervaring en de gastronomie die tot de absolute top behoort, zijn slechts enkele van de troeven van Alta Ripa. Elk event van klein tot groot krijgt een top omkadering. Er kunnen al 40 jaar lang events georganiseerd worden van 50 tot 1200 pers.

De zalen zijn uitermate geschikt voor de organisatie van bedrijfsfeesten, meetings, congressen, teambuildings, productpresentaties, beurzen en dealerbijeenkomsten.

Ook private events zoals: huwelijksfeesten, verjaardagen, recepties en babyborrels begeleiden zij tot in de puntjes. Op de website kunt u alle informatie terugvinden: www.altaripa.be

Om het jubileum in de bloemetjes te zetten, nodigt Alta Ripa al hun trouwe klanten en prospecten uit voor een lunch, zodat toekomstige events verder besproken kunnen worden.

Indien u interesse heeft, kunt u steeds een afspraak maken met Dorothee via 014/45 01 01 of een mailtje sturen naar info@altaripa.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminarielocatie in Oud-Turnhout – Alta Ripa II

Shares

You May Also Like

Global Spirits Expo 2.0: honderden nieuwe sterke dranken te proeven

Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 zal Global Spirits Expo 2.0 liefhebbers ...

Drive your dream by Admire

Numerous corporate events have been organized by #admirebelgium and each time the challenge is ...

10 jaar Frame21 wordt op een unieke manier gevierd

Frame21 doet al 10 jaar zaken op een verrassende en leuke manier… En dat moet ...

Maison Citadel – Jardin d’hiver

Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent vanaf 25 september z’n deuren voor ...

Ben jij al voorbereid voor het drukke najaar?

Meestal is het nu wat rustiger op het werk, het ideale moment om  dossiers ...