Amazing partnerships for your event with Docks Dome!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Profiteer van uitzonderlijke voordelen voor uw evenement met Docks Dome !

Docks Dome is een partnerschap aangegaan met een aantal partners om waarde toe te voegen aan uw evenement en op een innovatieve manier te stimuleren. Geniet onder andere van een exclusieve hoge zichtbaarheid van uw bedrijf dankzij Docks Bruxsel!

Docks Dome De nieuwe evenementenzaal in Brussel opent zijn deuren halverwege mei. Het project, geleid door het Wild Gallery team, zal de regels van het evenementiele volledig onderscheiden door het aanbieden van, op architecturaal vlak, een denderend en buitengewone futuristische locatie. Het is een van de meest innovatieve zalen op de Brusselse markt dankzij de 3000 m² oppervlak, waarvan 1500 m² prachtige terrassen die een ongelooflijk zicht geven op de hoofdstad.

We hebben een werkelijke synergie gecreëerd met onze partners zodanig dat we u een zo volledig mogelijk aanbod kunnen voorleggen. De evenementenzaal dat zich op het dak van de Docks Bruxsel bevindt, geeft u de kans het shoppingcenter te gebruiken voor uw evenement. Dit kan bijvoorbeeld een receptiedrank inhouden in de inkomgalerij en kan volgen met een receptie. Talrijke animaties zijn mogelijk. Er zijn desgelijks tentoonstellingen denkbaar voor het lanceren van uw nieuwe auto. Docks Bruxsel biedt een prachtig glasraam dat u kunt versieren met de kleuren van uw logo. De ideale pluspunt voor uw merk in het geval dat u Docks Dome huurt waarbij u van een unieke en exclusieve zichtbaarheid geniet in Brussel.

De White Cinema, een door Belga Films bioskoop, is volledig herdacht in een fijne witte design dat u in zijn 8 comfortabele projectiezalen ontvangt. Hun capaciteit gaat van 90 tot 180 plaatsen en zou gasten kunnen onthalen voor of na uw conferenties in Docks Dome bijvoorbeeld.

In de Docks Bruxsel bevindt zich een entertainmentcenter Koezio, een acrobatisch parcours met raadsels en hindernissen. U kunt tijdens uw evenement genieten van de installaties van het park, vooraleer u deelneemt aan uw dansavond in Docks Dome. De ideale teambuilding activiteit!

Deze deelgenootschappen zijn echte pluspunten die een ware kracht geven aan uw evenement!

Aarzel niet meer, corporate of privé, uw evenement wordt een succes.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor personeelsfeesten in Brussel – Docks Dome

Shares

You May Also Like

Veldeman lanceert imposante tenten voor events

De Breese tentenbouwer Veldeman lanceerde afgelopen zomer met succes een imposante TFS-structuur (Tensioned Fabric Structure) van 50m ...

V-Formation lanceert nieuwe brand op BEA-awards!

In augustus van dit jaar zullen ze 9 jaar bestaan en omdat ze nu ...

Art Of Confusion presenteert de Table Lights …

Eind vorig jaar nog kondigde Art Of Confusion met enige trots de wereldpremière aan ...

Les Nocturnes du Sablon @ The Mercedeshouse

De Nocturnes van de Zavel zullen dit jaar plaatsvinden van 26 tot 29 november ...

Vier Kerstavond in het Krekelhof

Bent u nog op zoek naar een gezellige feestlocatie om Kerstavond te vieren? Krekelhof ...

The EGG Brussels: The Most Attractive Conference and Meeting Center

The EGG Brussels: Het meest aantrekkelijke congres- & meetingcentrum Blijven organiseren, is de boodschap ...