Antwerp Diner presenteert opnieuw cast van sterrenchefs om te tafelen voor het goede doel

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Dominique Jansen, Director Sales & Marketing van ‘Radisson Blu Astrid Hotel’ en ‘Park Inn by Radisson’ in Antwerpen zet zich in haar vrije tijd tevens in voor een goed doel. Als ondervoorzitter van een liefdadigheidsorganisatie die jaarlijks een benefiet organiseert, is ze actief bij ‘Antwerp Diner’. Erik Wood, CEO van Eventonline had hierover een gesprek met haar.

“Met onze vereniging organiseren we één keer per jaar samen met verschillende Antwerpse horecapartners een benefiet”, legt Dominique Jansen uit. “De opbrengst gaat naar organisaties die zich inzetten voor de preventie en genezing van aids en hiv.”  In 2018 gaat het evenement door op zondag 4 februari. De vertrouwde venue Zuiderkroon wordt geruild voor de Napoleonzaal in Schelle, een nieuwe locatie. “We hebben gekozen voor iets nieuws omdat we zelf wel zin hadden in een nieuwe locatie. Afwisseling is leuk. We hebben een mooi  partnership afgesloten met J&M Catering, vandaar ook de nieuwe locatie, het HQ van J&M Catering en een mooie industriële ruimte met enkele verrassingen”, stelt Dominique Jansen. Voor de MICE people tevens geen onbekende venue, want daar vond de #MICEPARTY17 plaats.

“Er zijn nog een vijftiental tafels beschikbaar. Verkoopsprijs is nog steeds 2750 € voor een tafel van tien. Je krijgt daar heel veel voor in ruil. Antwerpse Chefs koken voor de aanwezigen die naast lekker eten tevens een leuk entertainmentprogramma met artiesten op hoog niveau krijgen voorgeschoteld. Er is ook een prachtige tombola gepland met interessante prijzen zoals een koksvest gesigneerd door alle chefs met daarbij waardebonnen voor hun restaurants, alsook een mooie exotische reis als hoofdprijs.”

De chefs achter het fornuis van Antwerp Diner zijn vaste waarden, zoals Ingrid Neven van ‘Pazzo’, Wouter Keersmaekers van ‘De Schone van Boskoop’, Olivier de Vinck van ‘Kommilfo’. “Bovendien zullen er nog enkele nieuwe gezichten te bespeuren zijn”, belooft de ondervoorzitter. “Ook voor de volgende editie kunnen onze chefs rekenen op de ondersteuning van de PIVA, een samenwerking van onschatbare waarde om van Antwerp Diner een succes te maken.”

De vorige editie van Antwerp Diner bracht 77.000 € op. “We leggen deze editie de lat nog wat hoger en mikken nu op 85.000€”, aldus nog Dominique Jansen.

Shares

You May Also Like

The Impact of ‘Mallorca 312’ on the Island

An interview with Organizer Xisco Lliteras For the second time, Erik Wood, CEO of ...

Malta: Topbestemming voor incentives en congressen

Malta wordt wel eens vergeleken met een groot openluchtmuseum. En terecht. Dankzij het hoge ...

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal ...

NH Brussels Bloom & het Atomium presenteren: #BxlACityWithBalls

NH Brussels Bloom en het Atomium trekken op 18 April voor 4 dagen naar Portugal ...

Triple Tree geeft tips om de juiste eventlocatie te vinden en tegen welke prijs

Het zoeken en kiezen van de juiste evenementenlocatie is een belangrijke factor voor het ...