Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions zoeken een ervaren account manager

Om ons team te versterken zoeken wij een ervaren maar dynamische account manager die verantwoordelijk wordt voor zowel het onderhouden van klantenrelaties als voor het uitbouwen van ons marktaandeel. Hiervoor bedenk je doelgerichte communicatie strategieën en werk je deze natuurlijk ook mee uit. Je weet perfect hoe onze 3 bedrijven op de juiste manier online en offline in de markt gezet moeten worden en dit gebruik je ook in het dagdagelijkse contact met onze klanten.

Omdat dit echt wel een key-functie in onze groep is, verwachten we wel minstens 5 jaar aantoonbare ervaring in de event- en of communicatiesector. Natuurlijk schrijf en spreek je vlot Nederlands, Frans en Engels en in combinatie met je goede communicatie vaardigheden en commercieel gevoel maakt dit jou tot een echte sales professional.

Google Adwords, SEO en social media hebben geen geheimen voor je en gebruik je dus elke dag om onze producten bekender te maken maar ook met een ‘old school’ nieuwsbrief weet je ons verhaal te vertellen.

Je komt terecht in een zeer dynamische onderneming en krijgt een ruim en gevarieerd takenpakket waarin je zelf mee de krijtlijnen kan uittekenen. Lijkt dit iets voor jou? Mail dan snel je CV en motivatiebrief door naar info@artofconfusion.be

Shares

You May Also Like

Vacature technisch coördinator vaste installaties

Bedrijfsvoorstelling: Blue Moon verzorgt de complete technische ondersteuning van (bedrijfs-)evenementen. Blue Moon zorgt ervoor dat ...

PREM Group zoekt een Sales Executive

Queen A Antwerp & Antwerp City Hotel Prem Group is een hotelgroep met een ...

Radisson BLU Astrid Hotel zoek: Sales Manager (m/v)

Bedrijf The Carlson Rezidor Hotel Group is één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven ...

The Oval Office zoekt een Sr Project Manager Events in Brussel

DO YOU LIVE NEXT DOOR? …Ligt je passie bij Event Management? …Heb je een ...

The Frontline Company zoekt 2 nieuwe vaste collega’s …

Om de sterke groei mee verder te ondersteunen zijn we op zoek naar 2 ...

Party Rent zoekt een nieuwe Administratieve medewerk(st)er commerciële binnendienst

Party Rent is een bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur van feestmaterialen in de BeNeLux. ...