Art Of Confusion blaast 25 kaarsjes uit met ‘Tales of the Djinn’

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 25 en 26 april jl. vierden Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions hun respectievelijk 25ste, 15de en 10de verjaardag met ‘Tales of the Djinn’, een thematische rondgang en unieke kijk achter de schermen van de groep. De talrijke genodigden, waaronder ook Executive Director van Eventonline Olivier Wauters, werden verwelkomd in de kantoren en showroom van de nieuwe gebouwen aan de Heiveldekens 20 in Kontich.

Na een welkomsthapje en drankje werden de gasten door gelegenheidsgastheer ‘Confucius de Alchemist’ uitgenodigd op een 30-minuten durende rondleiding doorheen het bedrijvenpand. In kleine groepjes werden op een 7tal haltes de verschillende producten en diensten op een originele manier gedemonstreerd en uitgelegd. Dit ging van de nieuwste videotechnieken van Art Of Confusion, over de indoor en outdoor effecten van 7theaven tot de wood- en paintshop van Fabula Productions. Deze zeer onderhoudende rondleiding eindigde in één van de magazijnen, die voor de gelegenheid omgetoverd was tot exclusieve eventruimte, en waarin nog eens duidelijk werd dat de groep rond Art Of Confusion echt alles in huis heeft voor een meer dan wervelend event. Na de heerlijke hapjes en drankjes werden de gasten ook nog eens getracteerd op een korte maar meer dan spetterende licht-, video en pyroshow.

En nog was de avond niet gedaan want in een verborgen deel van het gebouw was namelijk een volledige concertzaal opgebouwd om iedereen te trakteren op een ‘secret gig’ van rising star Coely die met haar volledige band en haar weergaloze stem iedereen betoverde. De genodigden van de tweede dag werden op hun beurt dan weer omver geblazen door de kunsten van coverband Boulevard Vinyl en kregen als kers op de taart ook nog een spectaculair slotvuurwerk voorgeschoteld.

Met ‘Tales of the Djinn’ heeft het team van Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions nog maar eens laten zien waartoe ze in staat zijn en je mag er zeker van zijn dat ze meer dan klaar zijn voor de volgende 25 jaar.

 

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Audiovisueel verhuurbedrijf – Art of Confusion

Shares

You May Also Like

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar ...

Van der Valk Hotel Eindhoven is de grootste & groenste mobility hub van Nederland!

Met in totaal 50 oplaadpunten, waarvan 24 Tesla Super Charger stations, 22 Allego universele ...