Art Of Confusion blaast 25 kaarsjes uit met ‘Tales of the Djinn’

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 25 en 26 april jl. vierden Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions hun respectievelijk 25ste, 15de en 10de verjaardag met ‘Tales of the Djinn’, een thematische rondgang en unieke kijk achter de schermen van de groep. De talrijke genodigden, waaronder ook Executive Director van Eventonline Olivier Wauters, werden verwelkomd in de kantoren en showroom van de nieuwe gebouwen aan de Heiveldekens 20 in Kontich.

Na een welkomsthapje en drankje werden de gasten door gelegenheidsgastheer ‘Confucius de Alchemist’ uitgenodigd op een 30-minuten durende rondleiding doorheen het bedrijvenpand. In kleine groepjes werden op een 7tal haltes de verschillende producten en diensten op een originele manier gedemonstreerd en uitgelegd. Dit ging van de nieuwste videotechnieken van Art Of Confusion, over de indoor en outdoor effecten van 7theaven tot de wood- en paintshop van Fabula Productions. Deze zeer onderhoudende rondleiding eindigde in één van de magazijnen, die voor de gelegenheid omgetoverd was tot exclusieve eventruimte, en waarin nog eens duidelijk werd dat de groep rond Art Of Confusion echt alles in huis heeft voor een meer dan wervelend event. Na de heerlijke hapjes en drankjes werden de gasten ook nog eens getracteerd op een korte maar meer dan spetterende licht-, video en pyroshow.

En nog was de avond niet gedaan want in een verborgen deel van het gebouw was namelijk een volledige concertzaal opgebouwd om iedereen te trakteren op een ‘secret gig’ van rising star Coely die met haar volledige band en haar weergaloze stem iedereen betoverde. De genodigden van de tweede dag werden op hun beurt dan weer omver geblazen door de kunsten van coverband Boulevard Vinyl en kregen als kers op de taart ook nog een spectaculair slotvuurwerk voorgeschoteld.

Met ‘Tales of the Djinn’ heeft het team van Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions nog maar eens laten zien waartoe ze in staat zijn en je mag er zeker van zijn dat ze meer dan klaar zijn voor de volgende 25 jaar.

 

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Audiovisueel verhuurbedrijf – Art of Confusion

Shares

You May Also Like

Schedule now your winter business meeting & End of the year staff party

Winter business meetings The end of the year is just around the corner. That’s ...

Ibis budget Brugge Jabbeke – Eerste en enige Ibis budget met vergaderzaal, bar en terras!

Overnachten in Premium kamertypes Als eerste in Europa opende Ibis budget Brugge Jabbeke met ...

Asian Day van Connections in Docks Dome

Connections, de Belgische vakantiespecialist heeft ons één van de mooiste culturen van de wereld ...

VR Base start nieuw virtual reality concept bij AED Studios

‘Virtual Reality’ pop-up arena opent deuren bij AED Studios in Lint. Op vrijdag 21 ...

Antwerp Expo 2.0 krijgt vorm

Antwerp Expo, sinds 2002 in het beheer van Easyfairs Belgium, is sinds kort gestart ...

Young Movers Conference 2018 – turning conferences into experiences

Recent nam Event Masters een ervaren PCO manager  in huis. Het – ondertusen uitgebreide – team ...