Baobab Beach Club: een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Erik Wood had een gesprek met Kristof Van Loy, zaakvoerder van Rent A Lounge, momenteel druk bezig met de opbouw van de Baobab Beach Club, een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo.

“We zijn hier bezig met de opbouw van een nieuwe beach bar. Zeg maar de grootste tussen Hasselt en Antwerpen”, stelt Kristof Van Loy. “Met de Baobob Beach Club willen we bovendien een beach bar zijn die een meerwaarde biedt ten opzichte van de concurrentie. Zo leggen we een tropische tuin aan, installeren een zwembad, en staat de ganse venue in het teken van Cuba.”

De Pop-Up met een oppervlakte van 2.500 m2 herbergt tevens een restaurant. “De authentieke sfeer die we in Cuba tegenkomen, trekken we door naar het grilrestaurant, waar vlees en pizza’s in de houtgestookte oven worden bereid. De meeste beach bars zijn ofwel strak wit ofwel Bohemian style. Met de Baobab wensen we de gezelligheid te benadrukken. Vandaar de decors die het oude Cuba weerspiegelen: koloniale huizen en houten hutten”.

Ook bedrijven kunnen terecht in deze Pop-Up. “We werken tevens met VIP-boxen”, aldus de zaakvoerder. “Vooral om ondernemers bij elkaar te krijgen. We wensen bijgevolg heel hard in te zetten op netwerking. Beleven staat centraal: de tropische tuin, het zwembad, het uitnodigend Cubaanse decor met veel hout waarbij de lekkere cocktails, mocktails, smoothies en gin tonics niet mogen ontbreken.”

De Baobab Beach Bar opent officieel op 8 juni. Vanaf 19h00 is de bar open voor het grote publiek. Er zijn nog VIP-boxen vrij voor de opening night, reserveren kan via reservatie@baobabbeachclub.be. Vanaf 9 juni is het restaurant ook open en kan tevens via bovenstaand e-mail adres worden gereserveerd.

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Wat doet een congresbureau eigenlijk?

Testimonial van Kurt Callaert van congresbureau Meet in Mechelen. Hulp nodig bij de organisatie ...

Summer meeting in Ramada Plaza Liège

RAMADA PLAZA LIEGE CITY CENTER Located close to the historic heart of the city, close ...

Vandersmissen Feestservice blaast 40 kaarsjes uit

Vandersmissen Feestservice is een catering begrip in de Belgische MICE-sector. Het bedrijf viert dit ...

Waar tuinbouw en gastronomie elkaar ontmoeten

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei verhuisde Link 21 uit Herentals ...

Stadsbrouwerij De Koninck organiseert “WK @ the Brewery”

De binnenstraat van Stadsbrouwerij De Koninck (tussen de Boomgaardstraat en de Mechelsesteenweg), staat deze ...