Baobab Beach Club: een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Erik Wood had een gesprek met Kristof Van Loy, zaakvoerder van Rent A Lounge, momenteel druk bezig met de opbouw van de Baobab Beach Club, een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo.

“We zijn hier bezig met de opbouw van een nieuwe beach bar. Zeg maar de grootste tussen Hasselt en Antwerpen”, stelt Kristof Van Loy. “Met de Baobob Beach Club willen we bovendien een beach bar zijn die een meerwaarde biedt ten opzichte van de concurrentie. Zo leggen we een tropische tuin aan, installeren een zwembad, en staat de ganse venue in het teken van Cuba.”

De Pop-Up met een oppervlakte van 2.500 m2 herbergt tevens een restaurant. “De authentieke sfeer die we in Cuba tegenkomen, trekken we door naar het grilrestaurant, waar vlees en pizza’s in de houtgestookte oven worden bereid. De meeste beach bars zijn ofwel strak wit ofwel Bohemian style. Met de Baobab wensen we de gezelligheid te benadrukken. Vandaar de decors die het oude Cuba weerspiegelen: koloniale huizen en houten hutten”.

Ook bedrijven kunnen terecht in deze Pop-Up. “We werken tevens met VIP-boxen”, aldus de zaakvoerder. “Vooral om ondernemers bij elkaar te krijgen. We wensen bijgevolg heel hard in te zetten op netwerking. Beleven staat centraal: de tropische tuin, het zwembad, het uitnodigend Cubaanse decor met veel hout waarbij de lekkere cocktails, mocktails, smoothies en gin tonics niet mogen ontbreken.”

De Baobab Beach Bar opent officieel op 8 juni. Vanaf 19h00 is de bar open voor het grote publiek. Er zijn nog VIP-boxen vrij voor de opening night, reserveren kan via reservatie@baobabbeachclub.be. Vanaf 9 juni is het restaurant ook open en kan tevens via bovenstaand e-mail adres worden gereserveerd.

Shares

You May Also Like

Global Spirits Expo 2.0: honderden nieuwe sterke dranken te proeven

Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 zal Global Spirits Expo 2.0 liefhebbers ...

Drive your dream by Admire

Numerous corporate events have been organized by #admirebelgium and each time the challenge is ...

Ben jij al voorbereid voor het drukke najaar?

Meestal is het nu wat rustiger op het werk, het ideale moment om  dossiers ...

Van der Valk Zaltbommel-A2 biedt u extra verkoeling

U loopt de meeting room binnen en stapt op een vloer van houtblokken. U ...

De drones van Star Wars in Docks Dome!

Een tijdje geleden werd Docks Dome omgevormd tot een slagveld van drones voor een ...