Bezoek het Bierkasteel tijdens de open days op 3 & 4 Februari

Op zoek naar een niet alledaagse setting voor uw bedrijfsevent of trouwfeest ? Het Bierkasteel is ‘the-place-to-be’. Totaal nieuw, in een concept waar authenticiteit en ultramodern elkaar ontmoeten.

Met ‘Het Bierkasteel’ schrijven we bij brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. ‘Het Bierkasteel’ is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex. Op zich reeds een unicum want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van deze omvang gebouwd, van scratch en op een nieuwe site. Wij produceren een kleine 30 speciaalbieren en voeren uit naar meer dan 60 landen !

Unieke totaalbeleving
‘Het Bierkasteel’ is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar u letterlijk en figuurlijk kan proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen… dit alles krijgt er een nieuwe dimensie die u niet voor mogelijk hield. ‘Het Bierkasteel’ staat open zowel voor bedrijven als particulieren.

Het Bierkasteel heeft een uitgelezen service en ruime parking (250 gratis plaatsen) en gemakkelijk toegankelijk. Op 5 minuten van de E403, afrit Roeselare. Op zoek naar een originele locatie voor een onvergetelijk bedrijfsevent of trouwfeest ? Als eventlocatie zorgt ‘Het Bierkasteel’ voor een unieke touch.

De Balzaal heeft een capaciteit (naargelang de setting) tot 350 personen. De ruime buitenpatio, een hedendaagse interpretatie van de klassieke kasteeltuin, leent zich perfect voor een receptie of walking diner. Wij doen trouwens alles ‘in house’, de klant hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. We hebben onze eigen chefs die exclusieve recepturen ontwikkelen.

Ons personeel zorgt voor een perfecte ontvangst en bediening in een sfeervolle, warme sfeer. Het Bierkasteel opende in augustus 2016 haar deuren en ontving sinds opening meer dan 60.000 bezoekers. ‘Het Bierkasteel’ presenteert zich als het kasteel van de 21ste eeuw en beschikt over alle nieuwe multimediatechnieken !

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel

Shares

You May Also Like

Hoe weet je wat de klant echt denkt?

Als zaakvoerder kom je er dagelijks mee in contact: klantenfeedback via websites en sociale ...

Technopolis 2.0: doe-centrum én eventlocatie!

Wie dacht dat Technopolis in Mechelen enkel een wetenschapscentrum was, think again! Iedereen kent ...

The Oval Office zet weggebruikers aan wegenwerken te skippen

In 2018 blijft de Vlaamse overheid fors investeren in vlotter en veiliger verkeer. Zo’n ...

Welcome your guest in style at Skoj Beach

SKOJ Beach is back! Exclusive event location: 30-04-’18 until 30-09-’18 Summer is around the ...

Supporter mee voor onze Rode Duivels!

Bereid je voor op het WK met de voetbalteambuildings van Event Masters In juni ...