Bezorg uw relaties dit najaar een gastronomische topavond

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De Brusselse onderneming The Liberty Company, dat sterke partnerships tussen evenementenorganisatoren en relevante merken en/of bedrijven creëert, verzorgt opnieuw de commercialisering van Culinaria. Een culinair topevent met alle Belgische topchefs op de ‘gastenlijst’. Naast een aantal sublieme gerechten, verblijden ze u eveneens met een onnavolgbaar stukje gastronomische storytelling.

Jolanda van Beek leidt reeds vijftien jaar The Liberty Company. “We begeleiden organisatoren van evenementen tijdens het ganse sponsoringtraject, van eventanalyse, prijszetting, prospectie, onderhandeling, uitschrijven contract, opvolging tot debriefing”, verduidelijkt zij in een gesprek met Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline. “Onder het motto ‘Bringing events and partners together’ richten we ons op ‘high end events’ met een welomlijnde en/of koopkrachtige doelgroep, zowel B2B als B2C.”

Gastronomisch walhalla in Key West
The Liberty Company verzorgt eveneens de commercialisering van het hospitality-luik. Het culinair event Culinaria vormt daarvan een erg mooi voorbeeld. Het betreft hier een evenementorganisator die al negen jaar high-end gastronomische events organiseert. “Oorspronkelijk gebeurde dat in Tour & Taxis, maar de organisatie verhuisde naar Key West, aan het kanaal in Anderlecht. Een tijdelijke locatie”, aldus Jolanda van Beek. “Culinaria blinkt uit door zijn samenwerking met alle Belgische topchefs. Dit jaar biedt Culinaria twee evenementen aan. Het eerste richt zich tot het grote publiek en vindt gedurende vijf dagen plaats, halfweg de maand oktober. Het tweede is een corporate event, heet ‘Chef’s Tables’ en vindt op aanvraag plaats van 24 oktober tot 23 december.”
Gedurende die twee maanden groeit Chef’s Tables uit tot het culinair walhalla van de Belgische sterrenchefs. Drie topchefs bereiden telkens twee gerechten van een zesgangenmenu aan drie verschillende tafels (twee zakouskis, twee voorgerechten, één hoofdgerecht, één bord met kaas en vervolgens dessert met koffie).

Stoelendans op hoog culinair niveau
“De genodigden genieten na een hartelijk onthaal van een aperitief en nemen vervolgens plaats aan één van de drie tafels. Die zijn rond drie prachtige keukens gebouwd, waar een sterrenchef telkens twee gerechten voorbereidt. Elke topkok presenteert een culinair meesterwerk aan een andere tafel en schuift daarna door naar een volgende tafel. Dat zorgt voor een sterke, intense interactie tussen de gasten en de aanwezige sterrenchefs”, aldus Jolanda van Beek. “Wie anders dan de aanwezige chefs zelf, kunnen beter vertellen hoe ze hun meest tongstrelende gerechten bereiden? Dit wordt zonder twijfel een topervaring!”, besluit ze.

Er zijn drie formules:

  • Exclusieve formule drie tafels, 120 gasten, drie chefs;
  • Exclusieve formule twee tafels, 80 gasten, twee chefs;
  • Formule één tafel, 40 gasten, twee of drie chefs.

De niet-exclusieve formule kan worden gedeeld met andere bedrijven, evenwel andere sectoren of niet-concurrentiële ondernemingen.
Een gepersonaliseerde service zoals het organiseren van een productlancering, organisatie van een voorafgaand seminarie, een salesmeeting of een bedrijfsfeest na het diner is mogelijk bij exclusieve formules.
Extra pluspunt: de nieuwe locatie is gemakkelijk bereikbaar met voldoende parking voor de ingang.

Via deze link vindt u een uitgebreide presentatie.

Contacteer voor meer info of reserveer bij:
The Liberty Company
Jolanda van Beek
Landsroemlaan 6
1081 Brussels
0478 25 77 93
jolanda@thelibertycompany.be

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Hotel The Fourth en Faculty Club in strategische alliantie

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen. ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen rondt verbouwing van vergaderzalen af

Het Radisson Blu Antwerpen heeft recent de verbouwing van de vergaderzalen afgerond. Deze investering ...

Hilton Car Rally: Top Event

Afgelopen vrijdag 8 juni vond de Hilton Car Rally plaats. De derde editie reeds ...