Brugge is een toplocatie, in Vlaanderen en ver daarbuiten

Geoffrey Van Hulle, True Bruges steekt meteen van wal: “ Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen, True Bruges, True Ghent en True Events. We zijn hier op IMEX  om Brugge te promoten, omdat Brugge veel charmes heeft  als corporate, incentive bestemming. Charmes naar hotels, het  historisch erfgoed,  de activiteiten. En we mikken vooral op  de kleinschalige corporate groepen, om deze te ontvangen op meeting vlak, op incentive vlak. Organisaties die echt een high end bestemming zoeken, met mooie diners, mooie activiteiten  en toffe programmas, dat is onze doelgroep. 

Onze sterkte is niet alleen dat we anders denken dan veel anderen maar dat we volop inzetten op de persoonlijke service. We bieden geen standaard pakketten aan. We luisteren naar wat mensen willen bereiken, met welk gevoel ze hun mensen naar huis willen sturen.” 

“Dat is ook de reden waarom we hier zijn, om dat internationale gegeven wat beter te leren kennen, maar ook om de soms verkeerde perceptie die men van Brugge heeft wat bij te sturen.  Dat staat wat onder druk en dat is volgens ons ten onrechte. Het gaat echt niet alleen over massatoerisme. Binnen Vlaanderen is Brugge een unieke locatie, echt helemaal top.”

“Wij zijn er ook van overtuigd dat je tegenwoordig het hele MICE verhaal moet aankunnen, die grenzen zijn niet meer zo vastomlijnd, en dat sluit perfect aan bij hoe wij denken. Wij doen de dingen waar we achter staan.

 

Shares

You May Also Like

Belevingsspektalel ‘Tales of the Djinn’ van Art Of Confusion was groot succes

Eind april vierden Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions hun respectievelijk 25ste, 15de ...

Zomertip van Veldeman: een transparante tent voor je bedrijfs- of privéfeest

Iedere organisator van een feest – groot of klein – vreest ze wel: de ...

Een jonge kijk op trends in event marketing

Een jonge kijk op trends in event marketing Hoe zet je een merk neer ...

Herbronnen met de collega's in binnen- of buitenland?

Paar dagen herbronnen met de collega’s in binnen of buitenland kan wonderen doen. Wanneer ...

De tijd voor verandering is aangebroken, vertrouw op de goede/positieve verandering!

In februari zaten we met vragen over ons product. We hebben het op verschillende ...