Brugge is een toplocatie, in Vlaanderen en ver daarbuiten

Geoffrey Van Hulle, True Bruges steekt meteen van wal: “ Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen, True Bruges, True Ghent en True Events. We zijn hier op IMEX  om Brugge te promoten, omdat Brugge veel charmes heeft  als corporate, incentive bestemming. Charmes naar hotels, het  historisch erfgoed,  de activiteiten. En we mikken vooral op  de kleinschalige corporate groepen, om deze te ontvangen op meeting vlak, op incentive vlak. Organisaties die echt een high end bestemming zoeken, met mooie diners, mooie activiteiten  en toffe programmas, dat is onze doelgroep. 

Onze sterkte is niet alleen dat we anders denken dan veel anderen maar dat we volop inzetten op de persoonlijke service. We bieden geen standaard pakketten aan. We luisteren naar wat mensen willen bereiken, met welk gevoel ze hun mensen naar huis willen sturen.” 

“Dat is ook de reden waarom we hier zijn, om dat internationale gegeven wat beter te leren kennen, maar ook om de soms verkeerde perceptie die men van Brugge heeft wat bij te sturen.  Dat staat wat onder druk en dat is volgens ons ten onrechte. Het gaat echt niet alleen over massatoerisme. Binnen Vlaanderen is Brugge een unieke locatie, echt helemaal top.”

“Wij zijn er ook van overtuigd dat je tegenwoordig het hele MICE verhaal moet aankunnen, die grenzen zijn niet meer zo vastomlijnd, en dat sluit perfect aan bij hoe wij denken. Wij doen de dingen waar we achter staan.

 

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson Blu Balmoral ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...