Captain’s Log #MICELLORCA18

Post Image
Post Image
Post Image

D-Day is aangebroken voor onze #micellorca18 deelnemers! Ik was dan ook enorm blij om de groep terug te zien. Iedereen heeft er trouwens enorm naar uitgekeken om elkaar opnieuw te ontmoeten op het mooie Mallorca. En nu is het zover. Gisteren in het vliegtuig hebben we elkaar voor de tweede keer teruggezien. Alle deelnemers dan, want de eerste ontmoeting tijdens de persvoorstelling in het Sven Nys Cycling Center waren we niet volledig. De sfeer zat er trouwens goed in, veel ambiance in het vliegtuig. Sport genereert heel wat positieve vibes, da’s nogmaals bewezen.

Onze gelegenheidscoach Sven Nys is dezelfde mening toegedaan. “Een leuke groep en da’s uiteraard belangrijk. Het is goed dat we deze groep al eens samen hebben gebracht een aantal maanden geleden en dat voelt dan onmiddellijk reeds vertrouwd aan. Er zijn nog enkele fietsers bijgekomen die toen niet in het centrum aanwezig waren, maar je voelt dat de sfeer goed zit. Da’s een groep waarmee je veel plezier kan maken. Uiteindelijk zijn we hier niet alleen om te sporten, maar ook om elkaar te motiveren. Je voelt direct dat het klikt tussen de deelnemers. En da’s belangrijk.”

Het peloton staat klaar om de eerste dagrit aan te vangen. Een kleine vertraging door de regen, maar dat loopt wel los. Onze eerste rit brengt ons richting Alaró.

“Ik ken het eiland zeer goed en het is verstandig om bij de start de natte wegen wat te mijden, zeker als je niet vertrouwd bent met de wegen op het eiland kan dat gevaarlijk zijn. Een goede zaak dat we niet onmiddellijk naar de bergen vertrekken, maar wachten op de zon hiervoor. Je voelt echter dat iedereen zit te popelen om eraan te beginnen”, aldus nog Sven Nys.

Met ‘Captain’s Log’ hou ik jullie dagelijks op de hoogte van onze avonturen op Mallorca!

Erik Wood, CEO Eventonline

Shares

You May Also Like

Technopolis: meer dan alleen wetenschap

In een reeks van vier artikels nemen we met MICE Magazine ‘Technopolis’ onder de ...

New Balls Please breidt OPNIEUW uit!

De zaken gaan bliksemsnel voor New Balls Please. Het bekroonde evenementenkantoor heeft sedert begin ...

Soundfield gaat op tournee met Natalia!

Al 14 jaar kiest podiumbeest Natalia voor Soundfield om al het licht en geluid ...

Mercure Hotel Amsterdam West: strategische locatie

Mercure Hotel Amsterdam West is heel strategisch gelegen, precies tussen luchthaven Schiphol en het ...

Meet in Mechelen organiseert geslaagde Speeddate Teambuilding

Op vrijdag 9 maart 2018 jl. organiseerde ‘Meet in Mechelen’ een inspiratiedag voor wie ...