Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust er dan maar op! Een Italiaanse regio die in het westen grenst aan Frankrijk. Deze kuststreek is het meest gekend voor het stadje Portofino. Portofino is een klein havenstadje aan de Italiaanse Riviera, in de provincie Genua. Het haventje van Portofino wordt trouwens bestempeld als één van de mooiste aan de Middellandse Zee. Als uitvalsbasis is hotel Cenobio dei dogi echt de beste keuze… Immers, de ligging is perfect, niet te druk en toch centraal gelegen. Vanuit het hotel ben je op amper 20 minuten in het pittoreske Portofino.

Cenobio dei dogi staat dan ook voor kwaliteit. Kortom, van bij de aankomst tot vertrek een plaats waar je gewoon graag bent en waar service hoog in het vaandel wordt geschreven. Hospitality zit ’m trouwens in de kleinste details. Zo was er bij mijn aankomst lichte regen. Geen nood echter want aan beide zijden van de auto stonden er parkeerwachters met een paraplu om mij en mijn reisgenote op te wachten.

Aan de ontvangstbalie charmante dames die je snel en doeltreffend inchecken, terwijl ondertussen je wagen wordt geparkeerd en je bagage richting kamer vertrekt. Ik kreeg trouwens dezelfde kamer toegewezen als voorheen, attentvol niet? Resultaat: frontaal zeezicht en super uitzicht op het idyllisch dorpje Camogli. De kamers beantwoorden perfect aan wat je verwacht van deze regio. Soms heb je de indruk dat je op een Italiaanse filmset rondloopt en dat je op ieder moment Monica Bellucci of Sophia Loren tegen het lijf gaat lopen. Geen lounge styling, maar eerder een klassieke romantische hoogstaande stijl. Che figata!

Het hotel telt drie verschillende restaurants waar je kan dineren met een uitzicht op de kustlijn. Traditioneel kies ik voor ‘Le Playa’, het territorium van maître Allesandro, die er al meer dan 15 jaar de plak zwaait, met oog voor detail en vanzelfsprekende Italiaanse flair! De Ligurische keuken is vooral een lichte keuken. Veel verse vissoorten worden aangeboden, zoals dorade, zeebaars, tarbot. Je kan bovendien kiezen uit verschillende bereidingswijzen. Gewoon topkwaliteit op uw bord met zicht op de zon die zachtjes verdwijnt in de bergen… Het leven staat dan echt even stil.Ontbijten doe je in een grote zaal met panoramisch zicht op Camogli. Een allesomvattend ochtendmaal om de dag stevig te starten: vers fruit, croissants, verschillende soorten muesli, eitjes, verscheidene broodsoorten, diverse theesmaken, cappuccino, espresso, you name it! Ook de bediening gebeurt met grote klasse, de maître loopt rond in een witte smoking en de kelners in een zwart pak met vlinderdas, stijlvol! Ik had het eerlijk gezegd niet anders verwacht …

MICE
Uiteraard heeft het hotel heel wat faciliteiten voor MICE-activiteiten. Cenobio dei Dogi beschikt over zeven verschillende vergaderruimten voorzien van alle noodzakelijke technische uitrustingen, inclusief hospitality desk en business center. – Wood Approved!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Hotel met vergaderzalen in Camogli – Hotel Cenobio dei Dogi

Shares

You May Also Like

Ibis budget Brugge Jabbeke – Eerste en enige Ibis budget met vergaderzaal, bar en terras!

Overnachten in Premium kamertypes Als eerste in Europa opende Ibis budget Brugge Jabbeke met ...

VR Base start nieuw virtual reality concept bij AED Studios

‘Virtual Reality’ pop-up arena opent deuren bij AED Studios in Lint. Op vrijdag 21 ...

Antwerp Expo 2.0 krijgt vorm

Antwerp Expo, sinds 2002 in het beheer van Easyfairs Belgium, is sinds kort gestart ...

#MICELLORCA19: MICE-fietsfanaten opnieuw met Sven Nys Mallorca rond voor het goed doel!

In 2019 is de fietsincentive voor de MICE-sector ‘Micellorca’ aan zijn derde editie toe, ...

Grand opening – Maison Citadel – 21 september 2018

Je bent uitgenodigd op de officiële opening van Maison Citadel. What? Maison Citadel, de ...

Opening PREMIER SUITES PLUS Antwerp

PREMIER SUITES, een brand van de Ierse hotel operator PREM Group, opent op 1/09/2018 ...