Chateau Beausaint: B&B parel in de Ardennen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Chateau Beausaint is een uniek vakantiehuis en Bed & Breakfast voor 22 personen, op een boogscheut van La Roche, de parel van de Ardennen. U logeert er in een tijdloze, gastvrije en familiale sfeer, ingericht door interieurontwerper Flamant. Rond het kasteel bevindt zich een privé-park van 3 hectaren waar u in alle rust kan genieten. Het kasteel wordt uitgebaat door het echtpaar Alain Smet en Sally Bruynseels. Alain verdiende zijn sporen als chef-kok in het Antwerpse hotelwezen.

Ik was uitgenodigd op een try-out van deze Bed & Breakfast want het kasteel is vanaf heden open voor het publiek. Vanuit Antwerpen richting Laroche dus waar we de eerste sneeuw van het jaar zagen liggen. Eenmaal aangekomen op het domein van Beausaint zorgde het witte tapijt voor een mooi idyllisch tafereel. We werden persoonlijk door het echtpaar verwelkomd waarna we een volledige rondleiding kregen van Sally. Zo kregen we alle kamers en de wellness te zien en merkten we snel ook de gezellige bar in de kelderverdieping.

Na de kennismaking met de andere gasten, gingen we ons opfrissen voor het diner waarvoor we terug naar het salon keerden. Eerder een gezellige living die warmte en luxe uitstraalt. Als aperitief volgde een ‘cava-tasting’ aangezien Alain en Sally nog geen beslissing hadden genomen inzake de cava die ze willen schenken. Vandaar dus deze tasting om afhankelijk van onze reacties de knoop door te hakken. Na het aperitief volgde een lekker drie-gangenmenu met aangepaste wijnen. Om af te sluiten nog een slaapmutsje aan de open haard.

Uitgeslapen na een heerlijke nachtrust wachtte ons een lekker ontbijt. Alain had trouwens iets speciaal voor de mannen bereid, m.n. een ‘men’s egg’, een ‘power’-eitje voor de heren met spek en rookworst. Na het aangename verblijf keerden we met een tevreden en ontspannen gevoel terug naar huis.

Chateau Beausaint is ongetwijfeld een high-end locatie die luxe uitstraalt en de gepaste stek voor private diners. Bovendien is deze locatie ook de perfecte venue voor bedrijven om er teambuildings, seminaries of vergaderingen te organiseren. En vanaf heden dus ‘Open for Business’. Een aanrader! – Olivier Wauters

Shares

You May Also Like

Eerste editie jaarlijkse conferentie Global Legal Forum in Vredespaleis Den Haag

De jaarlijkse conferentie van het Global Legal Forum brengt belanghebbenden uit de juridische en ...

Crossborder in Zeeland by @dmire

For a French Industrial Company, @dmire developed a coherent corporate event program. @dmire worked ...

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

MIJN HART, MIJN COACH: DEEL 1 door Bart van Consoulting

Zolang mijn hart klopt, blijf ik voorzichtig met uitspraken en gedachten over succes en ...

Kosten besparen door efficiënt te vergaderen

Vergaderingen, trainingen, meetings, kost handenvol geld, maar is broodnoodzakelijk. In bijgevoegd filmpje zie je ...

Slim het budget van je event opstellen

Wat kost een evenement?’ Een eenvoudige vraag, maar eentje met een moeilijk antwoord. Er ...