De geheime grot “Père Noël” ontvangt haar eerste bezoekers!

Post Image
Post Image

Het eerste ondergrondse speleo-avontuur in de geheime grot van het Domein van de Grotten van Han overtreft alle verwachtingen!

“Een heerlijke ervaring” vertelt Anne, één van de happy few die dit spectaculaire event heeft mogen beleven. “Het is inventief, fysiek, en uitdagend. ’s Ochtends stond er een ontbijt klaar, dat is nodig om krachten op te doen! Voor onderweg kregen we een lunchpakket mee. De speleoloog leidde ons van het ene avontuur naar het andere. We zijn op magnifieke plekken gekomen. Achteraf wachtte ons een lekker en welverdiend diner met een glaasje champagne. Een waanzinnige expeditie van bijna 6 uur dat je nergens anders in België kan beleven!”

Goed bewaarde schoonheid

“Père Noël” werd 50 jaar geleden voor het eerst ontdekt door een handvol wetenschappers. Een ecologisch pareltje dat absoluut beschermd moest blijven, daarom heeft niemand er sindsdien ooit nog voet gezet. Het management van het Domein heeft echter besloten dat zulke schaarse schoonheid niet verborgen mag blijven. Vandaag kan je dit nirwana in alle exclusiviteit ontdekken, weliswaar in zeer kleine groepjes en begeleid door een professionele speleoloog. Een geweldige teambuildingactiviteit voor directieleden bijvoorbeeld!

Ons luchtiger alternatief …

Misschien hoeft het allemaal niet zo besloten of exclusief te zijn? Een speels en minder fysiek concept is mogelijk met het “Parcours Speleo”.

Een ondergrondse tocht waarbij je gasten zullen klimmen, stappen en kruipen over een afstand van 600 meter. Een leuke gezinsactiviteit van anderhalf uur waarbij de avonturiers onze mysterieuze grottenwereld ontdekken, waar meer leven in zit dan men denkt. Ideaal als extra activiteit tijdens een Family Day of personeelsfeest!

Meer te weten komen over deze twee totaal verschillende activiteiten?

Contacteer Kim de Lescluze
kdl@grotte-de-han.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69091-11685-48797-bedrijfs-incentives-unieke-incentives-in-de-ardennen–domein-van-de-grotten-van-han.html

Shares

You May Also Like

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...