De LEGO® Serious Play van wannapplay: zeg het met blokjes!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Stel je voor: jij, je collega’s, de gekleurde LEGO® blokjes en de kleine gele mannetjes uit je kindertijd in een vergaderruimte op kantoor. Ondenkbaar?

En toch is dit mogelijk. Het bekende Deense bedrijf heeft inderdaad een aantal programmas en concepten ontwikkeld die aangepast zijn voor corporate activiteiten. En ja, de speelgoedblokken kunnen echte communicatiemiddelen worden en bijdragen aan een betere sfeer in het bedrijf. Daarom heeft wannapplay de concepten in zijn paneel van animaties voor ondernemingen geïntegreerd.

Twee concepten, twee verschillende doelen 
wannapplay biedt twee verschillende concepten aan: het LEGO® Serious Play programma en het LEGO® Challenge concept. De Serious Play-versie is eerder ontworpen als een coaching om teamverandering te vergemakkelijken, communicatie te verbeteren, problemen op te lossen enzovoort. De LEGO® Challenge, daarentegen, is meer vergelijkbaar met een echte teambuildingsactiviteit. De deelnemers moeten verschillende bouwuitdagingen aangaan en een beroep doen op hun teamspirit om deze te winnen.

Een eenvoudige activiteit, maar effectief!
Onlangs is wannapplay vertrokken naar een stadje niet ver van Parijs om er een LEGO® Serious Play te animeren. De 30 deelnemers hadden een duizendtal stukken LEGO®, meegebracht door wannapplay, ter beschikking. Ze gebruikten hun creativiteit en verbeeldingskracht om verschillende opdrachten te vervullen die door de animatoren werden gelanceerd. Zo konden ze zich uitdrukken over verschillende thema’s in verband met het bedrijf, die net een paar herstructureringen en veranderingen onderging. Het management was erg tevreden van de activiteit, die een aantal vragen voor hen naar voren bracht.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Teambuilding & Incentives – Wannapplay

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Wat doet een congresbureau eigenlijk?

Testimonial van Kurt Callaert van congresbureau Meet in Mechelen. Hulp nodig bij de organisatie ...

Summer meeting in Ramada Plaza Liège

RAMADA PLAZA LIEGE CITY CENTER Located close to the historic heart of the city, close ...

Hotel The Fourth en Faculty Club in strategische alliantie

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen. ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen rondt verbouwing van vergaderzalen af

Het Radisson Blu Antwerpen heeft recent de verbouwing van de vergaderzalen afgerond. Deze investering ...