De provincie Luik, The Unexpected Business Destination

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

TGV-station Luik-Guillemins, een ideale ligging. De provincie Luik is voor het bedrijfsleven een bijzondere bestemming waar diversiteit samengaat met toegankelijkheid en gezelligheid.

Er zijn zó veel mogelijkheden dat het Conventiebureau Liège-Spa Businessland de onmisbare partner is geworden voor de organisatie van uw evenementen. Wij geven u graag advies, maar kunnen ook zorgen voor de volledige of gedeeltelijke organisatie van uw evenement. Uw voordelen: een vast aanspreekpunt, professionele expertise met oog voor detail, een uitgebreide kennis van de streek en ruime ervaring met de organisatie van evenementen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw evenement aan uw verwachtingen en wensen voldoet. Daarbij zorgt deze manier van werken voor tijdwinst, en dus ook voor een financiële besparing. Deze dienst is helemaal gratis.

U bent op zoek

… naar bijzondere activiteiten?
Het attractiepark Plopsa Coo aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo beschikt over heel veel attracties die perfect in de natuurlijke omgeving zijn geïntegreerd. Een ideale locatie voor de organisatie van een onvergetelijk evenement. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden, moderne voorzieningen … kortom een waterval aan avonturen!

… naar een origineel kader?
Midden in de Ardennen, vlak bij Aywaille, ontvangt Château d’Harzé u in een prestigieus kader. Een bezoek aan dit prachtige en comfortabele kasteel is een absolute must.

… naar ongewone locaties?
Dan is Golf & Hotel Henri-Chapelle perfect voor u. Een oase van rust in een prachtige omgeving. Geniet van het adembenemende uitzicht op de heuvels van de Eiffel en de Ardennen.

De provincie Luik is dankzij haar ideale ligging en TGV-station voor het bedrijfsleven een bijzondere bestemming. Diversiteit gaat hier samen met toegankelijkheid en gezelligheid. Bent u op zoek naar bijzondere activiteiten, een origineel kader of ongewone locaties? Neem dan contact op met de medewerkers van het Conventiebureau Liège-Spa Businessland!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau in Luik – Luik Conventiebureau

Shares

You May Also Like

Pop-up ‘Have a SIPS’ @ Link 21 Proef de Belle Perez-cocktail!

Goed nieuws voor de Kempense zomer. In Link 21, ter hoogte van afrit 21 aan ...

Nu zondag: Brunch in the sky by The Restaurant !

Zondag is een dag als geen ander. Hoog tijd om even de tradities aan ...

The Jane wint hospitality award

Antwerpen – The Jane, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, heeft maandagavond ...

Porsche lanceerde zijn nieuwe 911 Carrera samen met Lapin Quotidien

Porsche lanceerde op vrijdag 11 december in het Porsche Centre Knokke, de nieuwe 911 ...

Eneco Clean Beach Cup – 20/03/2016 by Fast Forward Events

Vele handen maken propere stranden. Da’s het basisprincipe van de jaarlijkse grote kuis langs ...

Diageo @ Conway (by Fast Forward Events)

Conway a.k.a. The Convenience Company bracht medio maart op z’n tweedaagse beurs meer dan ...