De provincie Luik, The Unexpected Business Destination

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

TGV-station Luik-Guillemins, een ideale ligging. De provincie Luik is voor het bedrijfsleven een bijzondere bestemming waar diversiteit samengaat met toegankelijkheid en gezelligheid.

Er zijn zó veel mogelijkheden dat het Conventiebureau Liège-Spa Businessland de onmisbare partner is geworden voor de organisatie van uw evenementen. Wij geven u graag advies, maar kunnen ook zorgen voor de volledige of gedeeltelijke organisatie van uw evenement. Uw voordelen: een vast aanspreekpunt, professionele expertise met oog voor detail, een uitgebreide kennis van de streek en ruime ervaring met de organisatie van evenementen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw evenement aan uw verwachtingen en wensen voldoet. Daarbij zorgt deze manier van werken voor tijdwinst, en dus ook voor een financiële besparing. Deze dienst is helemaal gratis.

U bent op zoek

… naar bijzondere activiteiten?
Het attractiepark Plopsa Coo aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo beschikt over heel veel attracties die perfect in de natuurlijke omgeving zijn geïntegreerd. Een ideale locatie voor de organisatie van een onvergetelijk evenement. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden, moderne voorzieningen … kortom een waterval aan avonturen!

… naar een origineel kader?
Midden in de Ardennen, vlak bij Aywaille, ontvangt Château d’Harzé u in een prestigieus kader. Een bezoek aan dit prachtige en comfortabele kasteel is een absolute must.

… naar ongewone locaties?
Dan is Golf & Hotel Henri-Chapelle perfect voor u. Een oase van rust in een prachtige omgeving. Geniet van het adembenemende uitzicht op de heuvels van de Eiffel en de Ardennen.

De provincie Luik is dankzij haar ideale ligging en TGV-station voor het bedrijfsleven een bijzondere bestemming. Diversiteit gaat hier samen met toegankelijkheid en gezelligheid. Bent u op zoek naar bijzondere activiteiten, een origineel kader of ongewone locaties? Neem dan contact op met de medewerkers van het Conventiebureau Liège-Spa Businessland!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau in Luik – Luik Conventiebureau

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...