Discover Docks Dome

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Ontdek Docks Dome

Het Wild Gallery team stelt u met fierheid voor aan hun nieuwe evenementenzaal: de Docks Dome met zijn voorgaande opening half mei. Alles is er om aan al uw wensen te voldoen! In dit artikel komt u te weten wat de Docks Dome te bieden heeft.

Op het dak van het winkelcentrum Docks Bruxsel komt u terecht op een prachtig terras dat uitsteekt boven Brussel. U zal meteen onder de indruk zijn dankzij het panoramisch zicht op de stad via het prachtig terras van de zaal. Via deze loopt u via een afdak naar de receptiezaal van de Docks Dome. In deze receptiezaal in een L-vorm kan u uw creativiteit vrijlaten voor elk soort evenement. Met zijn hedendaagse OSB-design en grote ramen krijgt u meteen een gevoel van grootheid. Hier vindt u evenals een vestiaire, een welkom des en u hebt de mogelijkheid een lounge te plaatsen of er zelf een walking dinner te houden voor u receptie.

Wanneer u verder stapt vindt u een grote gang dat de twee terrassen verbindt en aan de ene kant de zaal en de andere kant de gebruikszalen. De gebruikszalen bestaan uit een cateringruimte, wc’s, een goederenlift en een bureau voor de site managers. De zaal is bereikbaar via verschillende deuren, waar u ook iets kan projecteren of meubilair kan plaatsen.

De eigenlijke evenementzaal is aanpasbaar in drie zones (a, b, c). Dankzij zijn monumentale ruimte, kunt u hier allerlei soorten evenementen laten doorgaan. Elk deel kan worden gescheiden door grote velvetblauwe gordijnen. In elk van deze ruimtes kan er een ander deel van uw evenement plaatsnemen. Tot uw beschikking is er bij deze ook een 14 meter groot scherm samen met een basis technische kit geleverd door ADC, ideaal voor uw conferenties!

Met zijn 3000 m² en zijn capaciteit van 1400 personen, prachtig uitzicht, grote terrassen, flexibele zalen, parking tot 1700 plaatsen en alle uitrusting is deze locatie de perfecte locatie voor alle evenementen. Een laatste pluspunt is ook het feit dat we geen kurkrecht of commissie vragen, u bent ook volledig vrij bij het kiezen van uw partners.

Om dit af te sluiten nodigen we u graag uit ons nieuw project te visualiseren. Klik hier om enkele exclusieve 3D beelden te zien van onze nieuwe locatie!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor personeelsfeesten in Brussel – Docks Dome

Shares

You May Also Like

Blue Moon breidt verder uit

Blue Moon was al enige tijd op zoek naar een extra projectmanager om op ...

Flanders meeting & convention center Antwerp op Imex 2015

Het nieuwe Elisabeth Center Antwerp is in de maak. Eind november 2016 opent het ...

Kasteelhoeve is bij tien leukste adressen om te vergaderen

Logeren in Vlaanderen Vakantieland stelt de tien leukste logies voor waar je kan vergaderen ...

Sergio Herman opent nieuw restaurant

Topchef Sergio Herman heeft plannen voor een nieuw restaurant in de Nederlandse badstad Cadzand. ...

Lapin Quotidien organiseert conventie in Slovenië

Voor een Europees merk dat binnenkort gelanceerd wordt, organiseerde het evenementenbureau Lapin Quotidien een ...

Meetinglocatie met toptechnologie: The Interactive Hub

In Leuven, vlakbij de afrit van de E40, vindt men sinds kort The Interactive ...