Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp ziet centrale ligging van het hotel als één van de belangrijkste pluspunten

Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp windt er verder geen doekjes om. Antwerpen profileert zich meer en meer als het centrum waar congressen georganiseerd worden. De Hotels kunnen niet achterblijven. Daarom werd op amper een jaar tijd het Radisson Blu Hotel volledig vernieuwd. Alle kamers, alle vergaderzalen, de receptie en de restaurants. Twee dingen bleven bewaard, de buitengevel en het zicht op het Centraal station.

Dat geeft meteen ook aan dat de ligging als cruciaal wordt beschouwd. In het hart van de stad en naast het Antwerpse congrescentrum, kunnen alle troeven maximaal worden uitgespeeld.  Naast de normale toeristische activiteiten wordt hier toch het meest gemikt op de meetingmarkt, die ontzettend belangrijk is.

Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp ziet centrale ligging van het hotel als één van de belangrijkste pluspunten.
Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp legt zich met een vernieuwd hotel nog meer toe op de meetingmarkt.
Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp vernieuwde het hotel op amper een jaar tijd en springt voluit op de kar van de meetings en congressen in Antwerpen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Antwerpen – Radisson Blu Astrid

 

Shares

You May Also Like

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Van der Valk Hotel Eindhoven is de grootste & groenste mobility hub van Nederland!

Met in totaal 50 oplaadpunten, waarvan 24 Tesla Super Charger stations, 22 Allego universele ...

Veldeman bouwt grootste feesttent ooit in België

Rock Werchter pakt dit jaar uit met een vernieuwde Barn. Maar liefst 60m breed, ...