Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp ziet centrale ligging van het hotel als één van de belangrijkste pluspunten

Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp windt er verder geen doekjes om. Antwerpen profileert zich meer en meer als het centrum waar congressen georganiseerd worden. De Hotels kunnen niet achterblijven. Daarom werd op amper een jaar tijd het Radisson Blu Hotel volledig vernieuwd. Alle kamers, alle vergaderzalen, de receptie en de restaurants. Twee dingen bleven bewaard, de buitengevel en het zicht op het Centraal station.

Dat geeft meteen ook aan dat de ligging als cruciaal wordt beschouwd. In het hart van de stad en naast het Antwerpse congrescentrum, kunnen alle troeven maximaal worden uitgespeeld.  Naast de normale toeristische activiteiten wordt hier toch het meest gemikt op de meetingmarkt, die ontzettend belangrijk is.

Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp ziet centrale ligging van het hotel als één van de belangrijkste pluspunten.
Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp legt zich met een vernieuwd hotel nog meer toe op de meetingmarkt.
Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp vernieuwde het hotel op amper een jaar tijd en springt voluit op de kar van de meetings en congressen in Antwerpen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Antwerpen – Radisson Blu Astrid

 

Shares

You May Also Like

‘The Swan Hotel Collection’ staat voor persoonlijke benadering

Steven Van de Woestyne, The Swan Hotel Collection, vertelt ons zijn verhaal en waarom ...

Wij leggen dit jaar de focus op onze contacten met associaties

Jessy Van Strydonck Visit Antwerpen kent het klappen van de zweep op IMEX en ...

Zweedse fun bij Holiday Inn Brussels Airport

Johanna Taelemans, Sales Specialist Holiday Inn Brussels Airport vertelt meteen waar het op staat. ...