Evelyne Bardyn, VISITFLANDERS ziet haar stand als de brug tussen het rijke historische erfgoed van vroeger en het erfgoed van morgen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Een brug tussen ons rijke culturele erfgoed van vroeger en het erfgoed van morgen.

Voor Evelyne Bardyn, hoofd van het congresbureau van VISITFLANDERS, zijn dit drie intensieve en spannende dagen, met veel afspraken en een drukke agenda voor alle leden van haar team en de aanwezige partners.

Zoals ze het zelf zegt: “We zijn hier om de troeven van Vlaanderen te tonen, en om in contact te komen met belangrijke beïnvloeders uit de meetingindustrie. Met onze 13 partners uit Vlaanderen en de steden Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven en regio Limburg focussen we op het aantrekken van internationale associaties met een link naar onze economische groeisectoren en toeristische troeven.

Onze Flanders, state of the art-stand verbindt ons rijke culturele erfgoed, de meesters uit het verleden als Rubens, Bruegel en Van Eyck, met het erfgoed van morgen. Want in Vlaanderen bouwen experts aan de toekomst. En waar kunnen ze dit beter dan tijdens een congres, in interactie met andere experts.  Vlaanderen heeft tal van expertisecentra en baanbrekende bedrijven die sterk bezig zijn rond hi-tech, gezondheid en innovatie. Op de stand is de 3D geprinte maquette  de ster van de show. We zijn met Vlaanderen pionier in het 3D-printen. De congresstoelen refereren naar onze historische troeven, en unieke special meeting venues. Het prikkelt de nieuwsgierigheid van de meeting planner en laat dit net de ideale gespreksopener zijn.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau Vlaanderen – Toerisme Vlaanderen – Meet in Flanders

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson Blu Balmoral ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...