Fast Forward Events verzorgt VIP voor Lichtfestival Gent

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Van woensdag 31 januari tot en met zaterdag 3 februari van 19 uur tot 24 uur en op zondag 4 februari 2018 van 18 uur tot 24 uur brengt ‘Lichtfestival Gent’ licht in donkere dagen.

Bezoekers volgen een aangepast parcours waarlangs verschillende lichtsculpturen, spectaculaire projecties en installaties te zien zijn van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Het festival biedt ook een podium aan aanstormend talent. Kleine intimistische werken wisselen af met grote spectaculaire lichtsculpturen. Erik Wood, CEO van Eventonline ging een kijkje nemen en maakte een pitstop in de officiële VIP-locatie van Lichtfestival Gent. Daar had hij een gesprek met Pascal Cauwelier van Fast Forward Events, die de organisatie voor deze VIP op zich nam.

“Lichtfestival Gent kent dit jaar zijn vierde editie, maar het is de eerste maal dat wij de

officiële VIP hier in de Sint-Pietersabdij organiseren”, legt Pascal Cauwelier uit. “We zijn een Gents bureau en hebben hele goede contacten met Stad Gent. Zo hebben we twee jaar terug de Floraliën georganiseerd in samenwerking met Stad Gent. We organiseren heel wat zaken waarbij Stad Gent betrokken is. Zo ook de VIP voor het Gentse Filmfestival. We zijn dus een beetje kind aan huis bij de Stad. Voor deze editie hebben we ook voor een stuk de commercialisering van het Lichtfestival gedaan, aantrekken van nieuwe partners, nieuwe sponsors zoeken voor Stad Gent. Deze VIP-formule is daaraan gekoppeld. Wij hebben voor de prachtige locatie op het Sint-Pietersplein gekozen want ze ligt immers op het parcours. Vandaag verwelkomden we zo’n 250 VIPs, terwijl de Feestarchitect instond voor de catering.”

Fast Forward Events kende alvast een vliegende start in 2018. “We verzorgden reeds enkele corporate events, zoals voor Kitchen Aid en Omega Pharma, en organiseerden ook enkele personeelsfeesten en mooie seminaries. Nu zitten we volop in een periode waarin we heel veel voorstellen moeten maken en nieuwe plannen van klanten uitwerken. Leuke vaststelling is de steeds meer terugkerende opdrachten van bestaande klanten”, aldus nog Pascal Cauwelier.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementen bureau voor bedrijfsevenementen – Fast Forward Events

Shares

You May Also Like

Nieuwe vergaderlocaties in het groen goedgekeurd door meetingplanners

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant maakt er een gewoonte van. Nieuwe en weinig bekende locaties ...

Persconferentie Team Giant-Alpecin / Sunweb op Tour De France by Fast Forward Events

Reisorganisatie Sunweb wordt volgend seizoen de hoofdsponsor van de wielerploeg die nu nog als ...

Autoworld richt de schijnwerpers op Herbie

Van 11 februari tot 26 maart 2017 De VW-kever in kunst, films & reclame ...

Autoworld 30 Years!

30 jaar Autoworld!  Een nieuwe zone en 30 jaar supercars! De afgelopen jaren hebben ...

OCEANDIVA België floreert

Dankbaar kijkt OCEANDIVA terug naar 2014, een succesvol internationaal jaar met als hoogte punt ...

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso – Djerba – Tunesië

Volgens Vip Selection van Jetair is dit het mooiste hotel van Djerba. De Radisson ...