Fast Forward Events verzorgt VIP voor Lichtfestival Gent

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Van woensdag 31 januari tot en met zaterdag 3 februari van 19 uur tot 24 uur en op zondag 4 februari 2018 van 18 uur tot 24 uur brengt ‘Lichtfestival Gent’ licht in donkere dagen.

Bezoekers volgen een aangepast parcours waarlangs verschillende lichtsculpturen, spectaculaire projecties en installaties te zien zijn van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Het festival biedt ook een podium aan aanstormend talent. Kleine intimistische werken wisselen af met grote spectaculaire lichtsculpturen. Erik Wood, CEO van Eventonline ging een kijkje nemen en maakte een pitstop in de officiële VIP-locatie van Lichtfestival Gent. Daar had hij een gesprek met Pascal Cauwelier van Fast Forward Events, die de organisatie voor deze VIP op zich nam.

“Lichtfestival Gent kent dit jaar zijn vierde editie, maar het is de eerste maal dat wij de

officiële VIP hier in de Sint-Pietersabdij organiseren”, legt Pascal Cauwelier uit. “We zijn een Gents bureau en hebben hele goede contacten met Stad Gent. Zo hebben we twee jaar terug de Floraliën georganiseerd in samenwerking met Stad Gent. We organiseren heel wat zaken waarbij Stad Gent betrokken is. Zo ook de VIP voor het Gentse Filmfestival. We zijn dus een beetje kind aan huis bij de Stad. Voor deze editie hebben we ook voor een stuk de commercialisering van het Lichtfestival gedaan, aantrekken van nieuwe partners, nieuwe sponsors zoeken voor Stad Gent. Deze VIP-formule is daaraan gekoppeld. Wij hebben voor de prachtige locatie op het Sint-Pietersplein gekozen want ze ligt immers op het parcours. Vandaag verwelkomden we zo’n 250 VIPs, terwijl de Feestarchitect instond voor de catering.”

Fast Forward Events kende alvast een vliegende start in 2018. “We verzorgden reeds enkele corporate events, zoals voor Kitchen Aid en Omega Pharma, en organiseerden ook enkele personeelsfeesten en mooie seminaries. Nu zitten we volop in een periode waarin we heel veel voorstellen moeten maken en nieuwe plannen van klanten uitwerken. Leuke vaststelling is de steeds meer terugkerende opdrachten van bestaande klanten”, aldus nog Pascal Cauwelier.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementen bureau voor bedrijfsevenementen – Fast Forward Events

Shares

You May Also Like

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal ...

NH Brussels Bloom & het Atomium presenteren: #BxlACityWithBalls

NH Brussels Bloom en het Atomium trekken op 18 April voor 4 dagen naar Portugal ...

Triple Tree geeft tips om de juiste eventlocatie te vinden en tegen welke prijs

Het zoeken en kiezen van de juiste evenementenlocatie is een belangrijke factor voor het ...

Opening luxe boutique hotel Gulde Schoen Antwerpen

Suitehotel Gulde Schoen in hartje Antwerpen Op 22 maart 2018 opende Suitehotel Gulde Schoen ...

New Balls Please breidt OPNIEUW uit!

De zaken gaan bliksemsnel voor New Balls Please. Het bekroonde evenementenkantoor heeft sedert begin ...