Fast Forward Events verzorgt VIP voor Lichtfestival Gent

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Van woensdag 31 januari tot en met zaterdag 3 februari van 19 uur tot 24 uur en op zondag 4 februari 2018 van 18 uur tot 24 uur brengt ‘Lichtfestival Gent’ licht in donkere dagen.

Bezoekers volgen een aangepast parcours waarlangs verschillende lichtsculpturen, spectaculaire projecties en installaties te zien zijn van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Het festival biedt ook een podium aan aanstormend talent. Kleine intimistische werken wisselen af met grote spectaculaire lichtsculpturen. Erik Wood, CEO van Eventonline ging een kijkje nemen en maakte een pitstop in de officiële VIP-locatie van Lichtfestival Gent. Daar had hij een gesprek met Pascal Cauwelier van Fast Forward Events, die de organisatie voor deze VIP op zich nam.

“Lichtfestival Gent kent dit jaar zijn vierde editie, maar het is de eerste maal dat wij de

officiële VIP hier in de Sint-Pietersabdij organiseren”, legt Pascal Cauwelier uit. “We zijn een Gents bureau en hebben hele goede contacten met Stad Gent. Zo hebben we twee jaar terug de Floraliën georganiseerd in samenwerking met Stad Gent. We organiseren heel wat zaken waarbij Stad Gent betrokken is. Zo ook de VIP voor het Gentse Filmfestival. We zijn dus een beetje kind aan huis bij de Stad. Voor deze editie hebben we ook voor een stuk de commercialisering van het Lichtfestival gedaan, aantrekken van nieuwe partners, nieuwe sponsors zoeken voor Stad Gent. Deze VIP-formule is daaraan gekoppeld. Wij hebben voor de prachtige locatie op het Sint-Pietersplein gekozen want ze ligt immers op het parcours. Vandaag verwelkomden we zo’n 250 VIPs, terwijl de Feestarchitect instond voor de catering.”

Fast Forward Events kende alvast een vliegende start in 2018. “We verzorgden reeds enkele corporate events, zoals voor Kitchen Aid en Omega Pharma, en organiseerden ook enkele personeelsfeesten en mooie seminaries. Nu zitten we volop in een periode waarin we heel veel voorstellen moeten maken en nieuwe plannen van klanten uitwerken. Leuke vaststelling is de steeds meer terugkerende opdrachten van bestaande klanten”, aldus nog Pascal Cauwelier.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementen bureau voor bedrijfsevenementen – Fast Forward Events

Shares

You May Also Like

Ibis budget Brugge Jabbeke – Eerste en enige Ibis budget met vergaderzaal, bar en terras!

Overnachten in Premium kamertypes Als eerste in Europa opende Ibis budget Brugge Jabbeke met ...

VR Base start nieuw virtual reality concept bij AED Studios

‘Virtual Reality’ pop-up arena opent deuren bij AED Studios in Lint. Op vrijdag 21 ...

Antwerp Expo 2.0 krijgt vorm

Antwerp Expo, sinds 2002 in het beheer van Easyfairs Belgium, is sinds kort gestart ...

#MICELLORCA19: MICE-fietsfanaten opnieuw met Sven Nys Mallorca rond voor het goed doel!

In 2019 is de fietsincentive voor de MICE-sector ‘Micellorca’ aan zijn derde editie toe, ...

Grand opening – Maison Citadel – 21 september 2018

Je bent uitgenodigd op de officiële opening van Maison Citadel. What? Maison Citadel, de ...

Opening PREMIER SUITES PLUS Antwerp

PREMIER SUITES, een brand van de Ierse hotel operator PREM Group, opent op 1/09/2018 ...