Gloednieuwe watereffecten bij 7theaven

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Dansende fonteinen, een heuse waterval of een vijver met spuitende waterlelies? Watereffecten hebben niet alleen een decoratieve meerwaarde maar zorgen natuurlijk ook voor verkoeling.

De nieuwe watervallen van 7theaven hebben een afmeting van 2 meter breed en zijn koppelbaar tot 4 meter waardoor je een spectaculair watereffect creëert dat ook nog eens volledig DMX stuurbaar is. Deze watervallen zijn dus ideaal om je evenement een Jungle of Indiana Jones thema te geven.

Wil je nog meer bewegende elementen in je decoratie verwerken, dan zijn DMX gestuurde fonteinen hiervoor perfect. Deze fonteinen met geïntegreerd LED licht kunnen als drijvend element op een vijver gebruikt worden maar ook een opstelling met modulaire bassins is mogelijk.

Het mist en verneveling systeem van 7theaven tovert niet enkel ‘uit het niets’ een mooi en feeëriek mistgordijn maar de extreem fijne waterdruppels zorgen ook voor een verfrissend watergordijn zonder dat de bezoekers helemaal doorweekt naar huis moeten. Dit systeem kan verwerkt worden in bestaande decors maar 7theaven kan ook vrijstaande truss structuren voorzien. Natuurlijk zijn deze systemen van de allernieuwste filters voorzien zodat de bezoekers in alle veiligheid verfrist worden.

Een gloednieuwe variatie hierop zijn de LED cooling balls. Deze lichtarmaturen zijn uitgerust met 248 individueel aanstuurbare LED pixels en combineren het mist systeem met een exclusief lichteffect. Hierdoor zijn de LED cooling balls gegarandeerd de eye-catchers op uw evenement en dit zowel in- als outdoor.

Het watergordijn en waterscherm van 7theaven zijn dan weer 2 totaal andere oplossingen die voor afkoeling zorgen en daar bovenop ook nog eens uitermate geschikt zijn om video of lasers op te projecteren. Het watergordijn kan zowel binnen als buiten opgesteld worden en kan perfect als projectiescherm gebruikt worden waardoor logo’s en productvideo’s echt tot leven komen.

Nog indrukwekkender is het waterscherm van 27 meter breed en 9 meter hoog waarop 7theaven, in samenspraak met de klant, een volledige licht-, laser- of videoshow kan projecteren. Deze beelden krijgen door de projectie op het water een oogverblindende 3D look.

Meer info over deze special effects en event decoratie vind je op www.7theaven.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

Shares

You May Also Like

Global Spirits Expo 2.0: honderden nieuwe sterke dranken te proeven

Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 zal Global Spirits Expo 2.0 liefhebbers ...

Drive your dream by Admire

Numerous corporate events have been organized by #admirebelgium and each time the challenge is ...

Ben jij al voorbereid voor het drukke najaar?

Meestal is het nu wat rustiger op het werk, het ideale moment om  dossiers ...

Van der Valk Zaltbommel-A2 biedt u extra verkoeling

U loopt de meeting room binnen en stapt op een vloer van houtblokken. U ...

De drones van Star Wars in Docks Dome!

Een tijdje geleden werd Docks Dome omgevormd tot een slagveld van drones voor een ...