Grand Opening Hard Rock Cafe Antwerp: Rock‘n Roll Baby!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Wie ‘Hard Rock Cafe’ hoort, denkt onmiddellijk aan het iconische logo op een maagdelijk wit T-shirt met daaronder de naam van de locatie, bij voorkeur één of andere exotische stad aan de andere kant van de wereld. Welnu, dichter bij ons en meer bepaald in de ‘Koekenstad’ opende onlangs ‘Hard Rock Cafe Antwerp’ de deuren. Versie 2.0 eigenlijk want na een hiaat van zo’n twintig jaar is het themarestaurant terug van weggeweest. En gelukkig maar!

HRC Antwerp is ondertussen reeds enkele maanden open, maar dat bleek slechts een opwarmer weliswaar, want woensdag 6 september jl. stond in het teken van de ‘Grand Opening’. Een knaller met de aanwezigheid van niemand minder dan HRC legende Rita Gilligan MBE, de allereerste ‘waitress’ van HRC London, die voor de keten startte te werken in 1971 en dit volhield tot haar pensioen. “Het waren ongelofelijk tijden”, aldus de HRC Ambassadeur die aangeworven werd door de oorspronkelijke oprichters van de keten, Isaac Tigrett en Peter Morton. “Ik was hier ook aanwezig tijdens de eerste opening in 1995 en nu opnieuw. Fantastisch! We will rock Antwerp tonight. We love the people and we love the chocolats!”, aldus een enthousiaste Rita.

De ‘Grand Opening’ van deze ‘rock joint’ ging gepaard met een ganse dag van activiteiten. Drum- en gitaarclinics op de Groenplaats, animatie voor de ‘Roxtar Kids’ overdag terwijl verscheidene deejays de muziek lieten knallen tijdens de avonduren. Ook een ‘smashing of the guitar’ mocht niet ontbreken. Ondertussen werden de vele genodigden getrakteerd op heel wat lekkers: smaakvolle fingerfood en een miniversie van de legendarische HRC Burger, of wat dacht je. Voor de dorstigen geen nood want de HRC barmannen toverden de gewenste cocktails in je glas.

“Vandaag wensten we de Antwerpse locatie officieel in te huldigen en zoiets gaat uiteraard gepaard met de nodige luister”, stelt Maha Koshty, Sales & Marketing Manager van Hard Rock Cafe. “We maken daar altijd een spetterend feest van en dat vraagt uiteraard een zorgvuldige voorbereiding. Vandaar de prachtige line-up die we vandaag hebben neergezet waarvan hopelijk iedereen kon genieten.”

Onlangs blies HRC Brussel vijf kaarsjes uit en nu staat HRC Antwerp opnieuw op de kaart. HRC Nummer 174. “We geloven erin dat Antwerpen naast Brussel ook bij ons past”, aldus de Sales & Marketing Manager. “We mikken dan ook op de lokale bevolking als doelpubliek. We willen een thuishaven zijn voor de Antwerpenaren. Immers, ze houden van muziek, mode, lekker eten en cocktails … en wij ook.”

Het themarestaurant richt zich naast het gewone publiek ook tot de MICE-sector. “Wij zijn gespecialiseerd in evenementen”, legt Maha Koshty verder uit. “Een groot deel van onze omzet gebeurt via corporate events. We stellen ons dan ook flexibel op voor dergelijke activiteiten. Zo gaan we bijvoorbeeld verder dan onze traditionele menukaart. Atypisch zelfs, zoals bijvoorbeeld sushigerechten. Maaltijden kunnen dan worden gecombineerd met allerlei teambuildingactiviteiten. Ook livemuziek. We hebben veel contacten met VIPs en beschikken over de juiste infrastructuur om een leuk event neer te zetten. Een originele teambuilding is bijvoorbeeld een gegidste memorabiliatoer die dan wordt gelinkt aan een quiz. Of waarom geen cocktail workshop”, aldus nog de Sales & Marketing Manager.

 

Shares

You May Also Like

Uniek bij The Outsider Coast – All weather verzekering

U heeft de perfecte dag voor ogen met prachtig weer. Twee dagen op voorhand ...

Drukke, maar creatieve tijden voor FINALE EVENTS

TEDx Brussels In opdracht van SpeakersCorner Europe, organiseerde Finale het buitengewoon interessante “TEDx Brussels ...

Fostplus op de festivals by Fast Forward Events

Tienduizenden uitgelaten mensen die een paar dagen samenleven op een beperkte oppervlakte en nauwelijks ...

New destination Booth VISITFLANDERS: the Right Choice

Traditionally, VISITFLANDERS is prominently present at IBTM World in Barcelona (29 November-1 December).

Witte raaf binnengevlogen bij JADA events

Einde van de zomer lanceerden we onze zoektocht naar de witte raaf, oftewel een ...

#Miceparty16 Brussel: 600 gasten, groot succes!

#miceparty16, het evenement van het Belgische mediaplatform Eventonline, heeft aan boord van de OCEANDIVA ...