Havendag Antwerpen 2017 wordt topeditie dankzij New Balls Please en VO-Event

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Port of Antwerp, New Balls Please en VO-Event sloegen dit jaar de handen in elkaar om van de Vlaamse Havendag in Antwerpen een echte topeditie te maken. En of ze hierin slaagden. 45.000 bezoekers zakten op 17 september af naar de haven van Antwerpen om haar diepste geheimen te ontdekken.

Op verschillende plaatsen in de Antwerpse haven konden de bezoekers deelnemen aan activiteiten. Zo stelden 22 bedrijven en organisaties hun deuren open voor het grote publiek. Onder andere MPET, DP World, Zuidnatie, de Chinese Vloot en de Belgische Marine verwelkomden de vele geïnteresseerden.

De centrale locatie van de dag was het Zaha Hadidplein, waar alles in het teken stond van de eerste verjaardag van het Havenhuis. In de schaduw van een imposante ‘gate’ konden de bezoekers vervolgens hun beste wensen voor het Havenhuis nalaten op de ‘Hiep Hiep Hoera’-container en ondertussen een concert van VETEX, Dimitri Leue of Pieter Embrechts meepikken. Hippe foodtrucks en drankstandjes van BUSKRUID zorgden ervoor dat er bij niemand die dag iets ontbrak.

Op 5 verschillende locaties, in 5 verschillende containers, waarvan elke container een verschillend continent representeerde, konden de bezoekers luisteren naar enkele straffe verhalen over de Antwerpse havenactiviteit. Verder werden bepaalde knooppunten ondersteund met aan het thema gelinkte animaties en catering.

Om alle verkeer van en naar de haven in goede banen te leiden was een busnetwerk met 6 buslussen en 50 bussen geïnstalleerd. Bezoekers konden zo op verschillende knooppunten de bus nemen en een ander deel van de haven bezoeken.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenbureau te Gent – New Balls Please

Shares

You May Also Like

Technopolis: meer dan alleen wetenschap

In een reeks van vier artikels nemen we met MICE Magazine ‘Technopolis’ onder de ...

Mercure Hotel Amsterdam West: strategische locatie

Mercure Hotel Amsterdam West is heel strategisch gelegen, precies tussen luchthaven Schiphol en het ...

Meet in Mechelen organiseert geslaagde Speeddate Teambuilding

Op vrijdag 9 maart 2018 jl. organiseerde ‘Meet in Mechelen’ een inspiratiedag voor wie ...

The Frontline Company doet de temperatuur stijgen in maart!

De kortste maand van het jaar hebben we ondertussen achter ons gelaten. Februari is ...