Hilton Antwerp Old Town hotel wordt partner van de BEA

De organisatoren van de BEA hebben het genoegen om aan te kondigen dat het Hilton Antwerp Old Town hotel zijn steun heeft toegezegd aan de Benelux Event Awards 2015.

Het hotel, dat gelegen is in het hart van de metropool, zal de juryleden ontvangen op de vooravond van de projectverdedigingen, op 25 en 26 november aanstaande.

“Wij zijn verheugd om Hilton Antwerp Old Town te kunnen verwelkomen bij de BEA 2015 partners”, zo verklaart Erik De Ridder, organisator van de competitie.
“Deze vooraanstaande vestiging past perfect binnen hetgeen wij steeds nastreven: van de BEA een hoogwaardige competitie maken. Ik ben er van overtuigd dat onze juryleden niets zal ontbreken en dat ze deze locatie heel erg zullen waarderen!”

Het Hilton Antwerp Old Town is gevestigd in een historisch monumentaal gebouw op een toplocatie midden in het centrum van Antwerpen, vlak naast de winkelstraat De Meir.

Vanuit het nieuwe restaurant Brasserie Flo Antwerp, geopend sinds september 2014, kijkt u uit op de Groenplaats. Dit hotel beschikt over moderne ruime kamers met 24 uur per dag toegang tot een volledig uitgeruste fitnessruimte en de Executive Lounge, waar u toegang heeft tot een ruim dakterras met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.
Het hotel biedt gratis WiFi in de openbare ruimtes aan en 24-uursroomservice.

Klik hier voor meer info over Hilton Antwerp Old Town

Bron: Eventnews.be

Shares

You May Also Like

‘The Swan Hotel Collection’ staat voor persoonlijke benadering

Steven Van de Woestyne, The Swan Hotel Collection, vertelt ons zijn verhaal en waarom ...

Wij leggen dit jaar de focus op onze contacten met associaties

Jessy Van Strydonck Visit Antwerpen kent het klappen van de zweep op IMEX en ...

Brugge is een toplocatie, in Vlaanderen en ver daarbuiten

Geoffrey Van Hulle, True Bruges steekt meteen van wal: “ Onze organisatie bestaat uit ...