Hilton Car Rally: Top Event

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Afgelopen vrijdag 8 juni vond de Hilton Car Rally plaats. De derde editie reeds en ik heb zo het gevoel dat deze fun rally wel eens een classic gaat worden. Vroeg uit de veren want om 7h00 werden de Belgische deelnemers verwacht in Hilton Antwerp Old Town waar we eerst een lekker ontbijt kregen om vervolgens met de Thalys naar Amsterdam Airport te sporen om dan ons team te vervoegen in Hilton Amsterdam Schiphol. Hier werden alle teams voorgesteld bij een leuke ontvangst: DJ die aangename deuntjes draaide, koffiebar, food standjes. You get the picture.

Om 9h35 was het dan zover. Gentlemen start your engines! Samen met mijn team in een Volvo XC 90 zwaar kaliber full option van Hilton Amsterdam Schiphol richting eindbestemming Hilton Bonn. Opdracht: via GPS-coördinaten zo’n 25 way points vinden waar we telkens een opdracht kregen. Let’s burn some rubber!

Onze eerst stop was bij brouwerij Heineken in het Noord-Brabantse Oss. Daar werden we getrakteerd op een lekker worstenbroodje en Heineken bier … 0% alcohol uiteraard! Na deze energieboost terug ‘on the road’ tot aan de Kasteeltuinen Arcen voor de lunch: frietjes uit de foodtruck, buffet met gehaktballen en koude schotel, fruitsla. Lekker. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de-eeuws kasteel.

Na de lunch wisselden we van auto. Deze keer een BMW 630 GT superluxe model. Meer opdrachten vervullen tot een volgende tussenstop waar opnieuw een alcoholvrij biertje werd geserveerd. Vervolgens dan in rechte lijn met nog wat opdrachten naar onze eindbestemming Hilton Bonn. Na het inleveren van de auto en onze roadbook werden we vergast op een BBQ op het binnenplein van het hotel met alles erop en eraan: DJ, gin tonicbar, wijnbar, enz. Na de festiviteiten keerden de Belgische deelnemers met een shuttle bus terug naar België. Ikzelf ben blijven overnachten in Hilton Keulen, om de volgende dag deze prachtige stad nog even te verkennen. Topevent! Volgende editie teken ik opnieuw present! – Olivier Wauters

Shares

You May Also Like

10 jaar Frame21 wordt op een unieke manier gevierd

Frame21 doet al 10 jaar zaken op een verrassende en leuke manier… En dat moet ...

Maison Citadel – Jardin d’hiver

Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent vanaf 25 september z’n deuren voor ...

Pop-up Nieuwithof: nog 2 maanden te gaan

Eind mei kondigden we de opening van de pop-up Nieuwithof aan in het kasteel ...

Thirsty Toucan Zomerbar bij Van der Valk Beveren

Van der Valk Hotel Beveren baat van 13 juli tot 12 augustus de eerste ...

Van Der Valk Congrès Hotel Liège opent de deuren

In Luik opende Van Der Valk Congrès Hotel Liège onlangs de deuren. Olivier Wauters, ...

Brussel, Europese leider in het organiseren van congressen voor verenigingen

Voor het vijfde jaar op rij is Brussel de eerste Europese bestemming op het ...