Hotel Aldhem restyled tot Best Western Hotel

Wie langs de E313 in Grobbendonk rijdt, heeft het misschien reeds gemerkt. Hotel Aldhem, vaste waarde in de Kempen, werd gerestyled, maar ook gerenoveerd. “De renovaties zijn gestart tijdens de zomer van 2013”, legt hotelmanager Jorn Wittevrongel  uit.

“Die eerste fase liep tot begin 2014, met nog enkele kleinere details die klaar waren in de zomer van 2014.” Er werd gestart met de bar en zo langs de gang naar de 66 kamers.

“In 2015 hebben we tevens in alle kamers airco geïnstalleerd en da’s de laatste aanpassing die we gedaan hebben”, aldus Jorn Wittevrongel.

“Ondertussen zijn we ook aangesloten bij Best Western en dat is onze bezetting zeker ten goede gekomen.

Vòòr de vernieuwing waren we een beetje aan het slabakken en waren we afgegleden naar een bezetting van 30%. Alles oogde ook een beetje oubollig. Dankzij de restyling en de renovatie is onze bezetting nu verdubbeld en zitten we nu rond de 60%.

Voor de Kempen is dat een mooi cijfer. Een jaargemiddelde in deze regio situeert zich immers rond de 48% en daar zitten we dus mooi boven.” ‘Finishing touch’ wordt de renovatie van het zwembad. “Die werken vatten we aan in 2016”, voegt de hotelmanager eraan toe.

“Aan het einde van deze renovatie zal Hotel Aldhem dan volledig vernieuwd zijn.” Architect Mieke Peeters tekende voor de renovaties.

Niet alleen het hotel werd fysiek gerenoveerd. Ook de website werd ‘revamped’, oogt heel aantrekkelijk nu en is volledig aangepast aan de nieuwe huisstijl. 

Hotel Aldhem is tevens een belangrijke MICE-locatie voor de Kempen. Immers, met tien seminariezalen is Aldhem één van de grotere spelers in de regio. Een parking tot 400 wagens is bovendien een extra troef. “Ons hotel is voornamelijk een business hotel”, aldus Jorn Wittevrongel.

“Als we een vergelijking van de bezetting maken MICE vs. privé dan is het resultaat in de week al vlug 80/20. Op zaterdag kan het hier echter ook druk zijn met huwelijksfeesten.” Ook de feestdagen waren voor de feestzalen van de hotelmanager een succes.

Op Kerstdag zijn er zo’n 600 gasten gepasseerd, ook de kleinere zalen waren volzet voor intiemere familiefeestjes, en op Oudjaar ontvingen we zo’n 400 man.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47278-meeting-rooms-conferentiehotel-in-de-kempen-best-western-plus-aldhem-hotel.html

Shares

You May Also Like

The Outsider: van studentenproject naar toonaangevend outdoor bedrijf

Wat ooit startte als een speleologie-initiatie tijdens een thesisjaar aan het Sportkot in Leuven, ...

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal ...

NH Brussels Bloom & het Atomium presenteren: #BxlACityWithBalls

NH Brussels Bloom en het Atomium trekken op 18 April voor 4 dagen naar Portugal ...

Triple Tree geeft tips om de juiste eventlocatie te vinden en tegen welke prijs

Het zoeken en kiezen van de juiste evenementenlocatie is een belangrijke factor voor het ...

Balthazar en RECTICEL geven vonken

Elk jaar komen uit heel Europa Recticel managers samen en ditmaal was Antwerpen hun ...