Hotel Aldhem restyled tot Best Western Hotel

Wie langs de E313 in Grobbendonk rijdt, heeft het misschien reeds gemerkt. Hotel Aldhem, vaste waarde in de Kempen, werd gerestyled, maar ook gerenoveerd. “De renovaties zijn gestart tijdens de zomer van 2013”, legt hotelmanager Jorn Wittevrongel  uit.

“Die eerste fase liep tot begin 2014, met nog enkele kleinere details die klaar waren in de zomer van 2014.” Er werd gestart met de bar en zo langs de gang naar de 66 kamers.

“In 2015 hebben we tevens in alle kamers airco geïnstalleerd en da’s de laatste aanpassing die we gedaan hebben”, aldus Jorn Wittevrongel.

“Ondertussen zijn we ook aangesloten bij Best Western en dat is onze bezetting zeker ten goede gekomen.

Vòòr de vernieuwing waren we een beetje aan het slabakken en waren we afgegleden naar een bezetting van 30%. Alles oogde ook een beetje oubollig. Dankzij de restyling en de renovatie is onze bezetting nu verdubbeld en zitten we nu rond de 60%.

Voor de Kempen is dat een mooi cijfer. Een jaargemiddelde in deze regio situeert zich immers rond de 48% en daar zitten we dus mooi boven.” ‘Finishing touch’ wordt de renovatie van het zwembad. “Die werken vatten we aan in 2016”, voegt de hotelmanager eraan toe.

“Aan het einde van deze renovatie zal Hotel Aldhem dan volledig vernieuwd zijn.” Architect Mieke Peeters tekende voor de renovaties.

Niet alleen het hotel werd fysiek gerenoveerd. Ook de website werd ‘revamped’, oogt heel aantrekkelijk nu en is volledig aangepast aan de nieuwe huisstijl. 

Hotel Aldhem is tevens een belangrijke MICE-locatie voor de Kempen. Immers, met tien seminariezalen is Aldhem één van de grotere spelers in de regio. Een parking tot 400 wagens is bovendien een extra troef. “Ons hotel is voornamelijk een business hotel”, aldus Jorn Wittevrongel.

“Als we een vergelijking van de bezetting maken MICE vs. privé dan is het resultaat in de week al vlug 80/20. Op zaterdag kan het hier echter ook druk zijn met huwelijksfeesten.” Ook de feestdagen waren voor de feestzalen van de hotelmanager een succes.

Op Kerstdag zijn er zo’n 600 gasten gepasseerd, ook de kleinere zalen waren volzet voor intiemere familiefeestjes, en op Oudjaar ontvingen we zo’n 400 man.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47278-meeting-rooms-conferentiehotel-in-de-kempen-best-western-plus-aldhem-hotel.html

Shares

You May Also Like

Magic Circus @ Brussels Event Street by Fast Forward Events

Vijftien event agencies. Alle vijftien lid van ACC Belgium (Association of Communication Companies) en ...

Brand new bij ATOMIK artists: Coffee & Gin

Coffee & Gin is niet enkel de heerlijke drankenmix voor een English Liqueur Coffee, ...

Crowne Plaza Luik sluit jaar af in stijl

Op 10 december jl. nodigde Hotel Crowne Plaza Liège zijn partners en leveranciers uit ...

De 12 mooiste stations ter wereld

De trein of metro nemen… het is iets wat we door onze dagelijkse beslommeringen ...

ZOO Antwerpen vernieuwt: weldra kuieren in het regenwoud, oog in oog met de mensapen

Binnenkort steekt ZOO Antwerpen helemaal in een nieuw kleedje. Meer zelfs, de ZOO maakt ...

Scandic Antwerpen wordt ambitieus Van Der Valk Hotel

“Bij de top drie van de Antwerpse hotels behoren”, da’s de ambitie van hoteldirecteur ...