Hotel Aldhem restyled tot Best Western Hotel

Wie langs de E313 in Grobbendonk rijdt, heeft het misschien reeds gemerkt. Hotel Aldhem, vaste waarde in de Kempen, werd gerestyled, maar ook gerenoveerd. “De renovaties zijn gestart tijdens de zomer van 2013”, legt hotelmanager Jorn Wittevrongel  uit.

“Die eerste fase liep tot begin 2014, met nog enkele kleinere details die klaar waren in de zomer van 2014.” Er werd gestart met de bar en zo langs de gang naar de 66 kamers.

“In 2015 hebben we tevens in alle kamers airco geïnstalleerd en da’s de laatste aanpassing die we gedaan hebben”, aldus Jorn Wittevrongel.

“Ondertussen zijn we ook aangesloten bij Best Western en dat is onze bezetting zeker ten goede gekomen.

Vòòr de vernieuwing waren we een beetje aan het slabakken en waren we afgegleden naar een bezetting van 30%. Alles oogde ook een beetje oubollig. Dankzij de restyling en de renovatie is onze bezetting nu verdubbeld en zitten we nu rond de 60%.

Voor de Kempen is dat een mooi cijfer. Een jaargemiddelde in deze regio situeert zich immers rond de 48% en daar zitten we dus mooi boven.” ‘Finishing touch’ wordt de renovatie van het zwembad. “Die werken vatten we aan in 2016”, voegt de hotelmanager eraan toe.

“Aan het einde van deze renovatie zal Hotel Aldhem dan volledig vernieuwd zijn.” Architect Mieke Peeters tekende voor de renovaties.

Niet alleen het hotel werd fysiek gerenoveerd. Ook de website werd ‘revamped’, oogt heel aantrekkelijk nu en is volledig aangepast aan de nieuwe huisstijl. 

Hotel Aldhem is tevens een belangrijke MICE-locatie voor de Kempen. Immers, met tien seminariezalen is Aldhem één van de grotere spelers in de regio. Een parking tot 400 wagens is bovendien een extra troef. “Ons hotel is voornamelijk een business hotel”, aldus Jorn Wittevrongel.

“Als we een vergelijking van de bezetting maken MICE vs. privé dan is het resultaat in de week al vlug 80/20. Op zaterdag kan het hier echter ook druk zijn met huwelijksfeesten.” Ook de feestdagen waren voor de feestzalen van de hotelmanager een succes.

Op Kerstdag zijn er zo’n 600 gasten gepasseerd, ook de kleinere zalen waren volzet voor intiemere familiefeestjes, en op Oudjaar ontvingen we zo’n 400 man.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47278-meeting-rooms-conferentiehotel-in-de-kempen-best-western-plus-aldhem-hotel.html

Shares

You May Also Like

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar ...