Hotel Amigo combineert kookles met bezoek aan Vroegmarkt

Marco Visinoni, de befaamde chef van Ristorante Bocconi in Hotel Amigo, nodigt alle keukenliefhebbers uit om deel te nemen aan een unieke belevenis rond Kerst- of Oudejaarsmenu’s.
Vertrekpunt van het hele gebeuren is de Vroegmarkt in Brussel.

Op zaterdag 22 en zaterdag 29 november ontmoet chef Marco Visonini de deelnemers vanaf 6.00 u ’s morgens voor een heerlijk ontbijt alvorens op de Vroegmarkt afspraak te maken met een aantal lokale producenten en artisanale bedrijven die een passie hebben voor verse producten van eigen bodem.
Het evenement is een ideale gelegenheid om te netwerken en biedt een uitgelezen kans om de geheimen van de chef te ontrafelen en eenvoudige manieren te ontdekken hoe we een feestmaaltijd, die beslist indruk zal maken op de gasten, moeten aanpakken. Kortom: u leert op een hapklare manier de perfecte hap te maken.
Na een aantal nuttige tips over de keuze van de producten, verplaatst het event zich naar de keuken van Ristorante Bocconi voor een kookles rond de samenstelling van een feestmenu… De leerling-chefs nemen dan bestellingen op onder het deskundig oog van Marco.
Aan het eind van de ochtend volgt dan de afspraak aan de ‘Tafel van de Chef’ in de keuken voor een gezellige lunch rond de klaargemaakte gerechten. Het initiatief is overigens niet alleen een goed idee om zichzelf goed voor te bereiden op de samenstelling van een eindejaarsdiner, maar is ook perfect geschikt als geschenk (in een geschenkdoos) voor fervente kookliefhebbers.
De kostprijs van dit initiatief bedraagt 120 euro per persoon, inclusief de ronde langs de Vroegmarkt, de kookles, de lunch met drankje en een schort gesigneerd door de chef-kok. In de prijs is ook een koffiepauze inbegrepen, evenals het vervoer naar de Vroegmarkt, een lekker aperitief en parkeergelegenheid bij het hotel.
Reserveringen:
+32 (0)2/547.47.25
lcaruana@roccofortehotels.com

Bron: Eventnews.be

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...