Hotel- en congrescentrum Ter Elst schenkt 1.000€ voor fundraiser #micellorca18 tegen kanker

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

In Hotel- en congrescentrum Ter Elst in Edegem ontving #micellorca18 initiatiefnemer Erik Wood van Tom Hendrickx, Algemeen Directeur Ter Elst, een cheque van 1.000€ voor de race tegen kanker.

“Eerst en vooral vinden we het een geweldig goed doel. Zeker wanneer iemand vanuit onze sector zoiets organiseert”, aldus Tom Hendrickx. “Vrijwel iedereen wordt rechtstreeks of onrechtstreeks met deze vreselijke ziekte geconfronteerd. Ook onder onze collega’s. Daarom dragen we deze fundraiser een warm hart toe. Dankzij dergelijke initiatieven wordt de verzorging en ondersteuning van kankerpatiënten steeds beter. Al is het maar een klein steentje dat we kunnen bijdragen, we zijn er evenwel trots op.”

Sven Nys, peter van de Stichting tegen Kanker, was ook aanwezig tijdens de overhandiging. De wielerlegende legde uit waarom hij ook achter fundraiser #micellorca18 staat en zelf meefietst. “Voor mij is het een combinatie van verschillende zaken. Iedereen kent wel iemand die dagdagelijks met kanker wordt geconfronteerd. Daarvoor geld inzamelen is belangrijk. Daarentegen, wat ik de afgelopen jaren heb gedaan en nog steeds doe, sporten en mensen in beweging krijgen, om dergelijke activiteiten daaraan te koppelen en iets kunnen terugdoen voor het goede doel, daarover hoef ik niet te twijfelen om daar ja tegen te zeggen. Als peter van de Stichting, maar ook om samen te gaan fietsen voor het goede doel en mensen daar voor warm maken, dan is de cirkel rond en dat maakt het voor mij zo speciaal. En voor het goede doel mag de lat echt wel hoog liggen om geld in te zamelen!”

Vandaar de oproep aan de MICE-sector om nog meer geld inzamelen. Op naar de 50.000 €!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur vergaderzalen in Edegem – Ter Elst

Shares

You May Also Like

‘The Swan Hotel Collection’ staat voor persoonlijke benadering

Steven Van de Woestyne, The Swan Hotel Collection, vertelt ons zijn verhaal en waarom ...

Wij leggen dit jaar de focus op onze contacten met associaties

Jessy Van Strydonck Visit Antwerpen kent het klappen van de zweep op IMEX en ...

Zweedse fun bij Holiday Inn Brussels Airport

Johanna Taelemans, Sales Specialist Holiday Inn Brussels Airport vertelt meteen waar het op staat. ...