Hotel Scouting #Micellorca20: Llaut Palace Hotel & Spa 5*

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs vertoefde Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, in Mallorca. Doel van het korte bezoek: scouting van het hotel voor de vierde editie van de fietsincentive #Micellorca20 in 2020. Het hotel in vizier als uitvalsbasis voor editie 2020 is Llaut Palace Hotel & Spa 5*.

Olivier kreeg er een rondleiding door GM Gustavo Guidobono Zabala. “Llaut Palace Hotel & Spa 5* is een vijfsterrenoase in Playa de Palma, op slechts een paar meter van het strand en op 4 km van de luchthaven. Een unieke venue aan het geherwaardeerde strand van Playa de Palma, omringd door bedrijven, restaurants en allerlei winkels. Het betreft een zeer compleet en modern hotel. Naast een uitgebreide spa en wellness, inclusief buitenzwembad, beschikt het hotel tevens over een vergaderzaal, een leuke bar en een rooftop restaurant, tevens uitgebreid met bar”, aldus Olivier.

De kamers van het Llaut Palace Hotel & Spa 5* onderscheiden zich door hun elegantie en unieke stijl met een modern design. Ze zijn ingericht met zorgvuldig geselecteerde en verfijnde meubels. Het hotel beschikt over 186 kamers verdeeld over 7 verdiepingen.
Llaut Palace Hotel & Spa 5* telt 3 soorten kamers: Deluxe Tweepersoonskamers, Junior Suites en Suites, gedecoreerd in zachte tinten voor een warme en gezellige sfeer. Alle kamers hebben een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi-verbinding, haardroger, kluis, bureau en telefoon.

Llaut Palace Hotel & Spa 5*, biedt tevens topgastronomie die de meest actuele gastronomische technieken combineert. Gasten kunnen zich laten verrassen in één van de drie haute cuisine-restaurants – Aziatisch restaurant KATAGI Blau, Restaurant Orza en Norai Tapas Bar – waar ze kunnen genieten van een authentieke Teppanyaki, de bistro of het internationale buffet met 3 kookshows, met op de achtergrond een spectaculair panoramisch uitzicht op de zee.

Shares

You May Also Like

Young Movers Conference 2018 – turning conferences into experiences

Recent nam Event Masters een ervaren PCO manager  in huis. Het – ondertusen uitgebreide – team ...

Meet in the heart of Bruges at Crowne Plaza

Ever considered booking your winter meeting in Crowne Plaza Brugge? Due to its city ...

The Oval Office gaat de BE-Alert Challenge aan

Vandaag zijn er al meer dan 420.000 registraties op BE-Alert, het alarmsysteem van het ...

Getaway locaties en smaakmakers in de Leiestreek!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen liet 24 meetingplanners event- en meetinglocaties ontdekken in de Leiestreek tijdens ...

Technopolis Events: een blik op de begeleiding naar uw event

Dat Technopolis veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. Via ...

The Docks Dome at Brussels received the Business-to-Business Press & Communication Awards

The Docks Dome at Brussels received the Business-to-Business Press & Communication Awards, renamed this ...