Hotel The Fourth en Faculty Club in strategische alliantie

Post Image
Post Image

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen.

Het luxueuze hotel TH4TH met prachtige binnentuin belichaamt het vierde leven sinds de 15e eeuw van het historisch pand op de Grote Markt van Leuven.

Het gerenommeerde Faculty Club dat in het historisch kader ligt van het 13e eeuwse Groot Begijnhof (Unesco Werelderfgoed), maakt deel uit van de KULeuven.

Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen de ideale ontmoetingsplaats voor evenementen en overnachtingen.

Enerzijds beschikt Faculty Club over 22 ruimtes voor seminaries en banketten, anderzijds heeft TH4TH het nieuwste van het nieuwste in hotelaccommodatie.

Door het bundelen van de krachten zullen TH4TH en Faculty Club samen een grotere doelgroep kunnen aanspreken waarbij iedereen zijn eigenheid behoudt en één aanspreekpunt heeft.

Bedrijven die op zoek zijn naar locaties voor grote seminarie- en banketruimtes zullen worden uitgewisseld. Faculty Club biedt daarbij de mogelijkheid tot overnachtingen aan in TH4TH.

Met het uitwerken van onze gemeenschappelijke visie verruimen de mogelijkheden voor de gasten die centraal staan in ons verhaal. Dit past volledig in de ambitie van de Stad en KULeuven als Congresstad.

Yannick Bouts: “Deze samenwerking doet enorm plezier. Beide organisaties zijn complementair in activiteiten en vullen elkaar daardoor aan. Onze professionele teams zijn voorbereid om u een onvergetelijke beleving te bezorgen.”

Peter Herbiest: “Wij kunnen voortaan aanbieden wat onze klanten vragen: een all-in aanbod voor bv een meerdaags residentieel seminarie of een huwelijksfeest met overnachting, met 1 offerte en 1 facturatie. Dit maakt de benadering en administratie heel klantvriendelijk”

Contact en meer informatie:

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Leuven – The Fourth

Historische vergaderlocatie in Leuven – Faculty Club

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen rondt verbouwing van vergaderzalen af

Het Radisson Blu Antwerpen heeft recent de verbouwing van de vergaderzalen afgerond. Deze investering ...

Hilton Car Rally: Top Event

Afgelopen vrijdag 8 juni vond de Hilton Car Rally plaats. De derde editie reeds ...

Sunrise yoga session at Park Hyatt Mallorca

Imagine you have three or four days full of meetings and workshops or in ...