HotelloTOP België

Over enkele weken is het zover. HotelloTOP België nodigt u van harte uit op dinsdag 27 maart 2018 tijdens VENUEZ18 voor de 5e editie van het HotelloTOP België Year Event dat geheel in het teken staat van geluk en de kracht van gelukkig personeel. Want kunnen wij onze gasten wel gelukkig maken, als onze werknemers niet gelukkig zijn? Tijdens deze “Pursuit of Happiness” hebben wij verschillende sprekers die ieder vanuit hun eigen invalshoek hun visie zullen delen op geluk tijdens het congres.

Wouter Torfs, zevenvoudig winnaar van ‘Beste werkplek’ zal met ons delen hoe hij zijn personeel gelukkig maakt en houdt. Niek van den Adel is in 2010 verlamd geraakt vanaf zijn borst, maar met zijn unieke en positieve visie viert hij nog altijd ieder jaar lang-zal-ze-leasie: Een gebeurtenis die zijn leven volledig veranderde. Tot slot zullen van de drie gerenommeerde hotelscholen (Katholieke Hogeschool VIVES Brugge, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Erasmushogeschool Brussel) studenten zijn of haar visie delen op geluk op de werkvloer middels interviews met hun collega’s.

Het programma op dinsdag 27 maart is als volgt:
12:00 – 14:00     Beursbezoek
Op eigen gelegenheid
14:00 – 15:00     Koffieontvangst
Mezzanine
15:00 – 17:00     Congres
Showbar
17:00 – 19:00     Afsluitende netwerkborrel
Mezzanine

Er zijn enkel 200 plaatsen beschikbaar tijdens het congres, dus zorg dat u snel een plaats reserveert in onze gezamenlijke zoektocht naar geluk op de werkvloer. Er zijn toegangscodes te verkrijgen via de partners van HotelloTOP België, of u kunt tickets kopen tegen een tarief van €195,-. Meer informatie vindt u op www.hotellotop.be.

Shares

You May Also Like

‘The Swan Hotel Collection’ staat voor persoonlijke benadering

Steven Van de Woestyne, The Swan Hotel Collection, vertelt ons zijn verhaal en waarom ...

Wij leggen dit jaar de focus op onze contacten met associaties

Jessy Van Strydonck Visit Antwerpen kent het klappen van de zweep op IMEX en ...

Brugge is een toplocatie, in Vlaanderen en ver daarbuiten

Geoffrey Van Hulle, True Bruges steekt meteen van wal: “ Onze organisatie bestaat uit ...