HotelloTOP België

Over enkele weken is het zover. HotelloTOP België nodigt u van harte uit op dinsdag 27 maart 2018 tijdens VENUEZ18 voor de 5e editie van het HotelloTOP België Year Event dat geheel in het teken staat van geluk en de kracht van gelukkig personeel. Want kunnen wij onze gasten wel gelukkig maken, als onze werknemers niet gelukkig zijn? Tijdens deze “Pursuit of Happiness” hebben wij verschillende sprekers die ieder vanuit hun eigen invalshoek hun visie zullen delen op geluk tijdens het congres.

Wouter Torfs, zevenvoudig winnaar van ‘Beste werkplek’ zal met ons delen hoe hij zijn personeel gelukkig maakt en houdt. Niek van den Adel is in 2010 verlamd geraakt vanaf zijn borst, maar met zijn unieke en positieve visie viert hij nog altijd ieder jaar lang-zal-ze-leasie: Een gebeurtenis die zijn leven volledig veranderde. Tot slot zullen van de drie gerenommeerde hotelscholen (Katholieke Hogeschool VIVES Brugge, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Erasmushogeschool Brussel) studenten zijn of haar visie delen op geluk op de werkvloer middels interviews met hun collega’s.

Het programma op dinsdag 27 maart is als volgt:
12:00 – 14:00     Beursbezoek
Op eigen gelegenheid
14:00 – 15:00     Koffieontvangst
Mezzanine
15:00 – 17:00     Congres
Showbar
17:00 – 19:00     Afsluitende netwerkborrel
Mezzanine

Er zijn enkel 200 plaatsen beschikbaar tijdens het congres, dus zorg dat u snel een plaats reserveert in onze gezamenlijke zoektocht naar geluk op de werkvloer. Er zijn toegangscodes te verkrijgen via de partners van HotelloTOP België, of u kunt tickets kopen tegen een tarief van €195,-. Meer informatie vindt u op www.hotellotop.be.

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson Blu Balmoral ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...