Karin Beckers Leuven Convention Bureau wou de associatiemarkt overtuigen van de sterke punten van Leuven

Karin Beckers haalde vlot alle belangrijke punten aan die Leuven zo aantrekkelijk maken voor MICE: “Leuven Convention Bureau was aanwezig op IMEX om de aanwezigheid in de sector  bekend te maken en om nieuwe contacten te leggen voor het promoten van de associaties, binnen de associatie markt.

Wij zijn opgestart in februari 2018 en gegroeid  uit ‘Meeting Leuven’. De MICE markt wordt gepromoot door Zakentourisme Vlaams Brabant, hun website is  overigens een bron van info voor wie een locatie zoekt in de regio en voor Leuven zelf.”

Ze ging verder: “Waarom een aparte entiteit? Leuven Is een belangrijke associatie hub voor Health, High-Tech en Creativiteit. Wie Leuven zegt, zegt uiteraard ook KU Leuven waar al sinds 1400 aan education research en innovatie wordt gedaan.

Het is overigens de moeite om te vermelden dat de KU Leuven voor het derde jaar op rij verkozen is als een van de meest innovatieve universiteiten in Europa, volgens reuters.

Leuven is  echt een stad op mensenmaat, maar toch geschikt voor grote congressen door de grote beschikbaarheid van auditoria en kamers.

Het Convention Bureau gaat proactief op zoek naar opportuniteiten in de associatiemarkt. Wij geven advies aan organisatoren en brengen hen in contact met de juiste mensen, en wij organiseren site bezoeken voor potentiele kandidaten.

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Hotel The Fourth en Faculty Club in strategische alliantie

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen. ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen rondt verbouwing van vergaderzalen af

Het Radisson Blu Antwerpen heeft recent de verbouwing van de vergaderzalen afgerond. Deze investering ...

Hilton Car Rally: Top Event

Afgelopen vrijdag 8 juni vond de Hilton Car Rally plaats. De derde editie reeds ...