Kempense DMG GROUP start eigen opleidingsinstelling

DMG Group houdt vandaag DMG Academy boven de doopvont. Vanaf oktober gaat men al van start met vier opleidingen. Vanuit de Antwerpse Kempen zal de academy opleidingen organiseren in heel Vlaanderen. CEO Dirk Renette gaat deze opleidingsinstelling leiden.
Dirk Renette:”Deze maand starten we al met de opleidingen EHBDU (eerste hulp bij drugsincidenten), Bedrijfseerstehulpverlener, omgaan met agressie en brandpreventie- evacuatietechnieken. Maar we willen snel uitbreiden om ook andere opleidingen, zowel in bewaking als daarbuiten, aan te kunnen bieden. Uiteraard mikken we in eerste instantie op cursisten die vandaag al met veiligheid bezig zijn, maar onze deuren staan open voor iedereen.”
“Er wordt bijvoorbeeld steeds meer gewerkt rond veiligheid op de werkvloer. Een degelijke opleiding maar vooral praktische training is daarbij onmisbaar. Daar maakt DMG Academy ook het verschil. We focussen op een doorgedreven praktijkervaring en kiezen resoluut voor een innovatieve aanpak om de opleiding maximaal te laten renderen wanneer cursisten opnieuw op de werkvloer staan. Bedrijven kunnen ons steeds contacteren om groepstrainingen te geven of de vaardigheden van hun medewerkers aan te scherpen. Wanneer meer personeelsleden veiligheidstechnieken onder de knie hebben, dalen immers de veiligheidsrisico’s in het bedrijf.”

Talent aantrekken door boeiende opleidingen
Els van Eccelpoel, CEO van de DMG Group, is steeds op zoek naar nieuw talent voor DMG Group. DMG Academy is een vanzelfsprekende voortzetting van de richting die DMG Group uit wil.
Els van Eccelpoel:”DMG Academy is een mooie aanvulling op de dagelijkse werking van DMG Group. Met dit project willen we jongeren stimuleren om te kiezen voor de bewakingssector. Het is een boeiende sector die explosief blijft groeien. Met dit opleidingscentrum willen we talent opsporen en aantrekken maar ook de huidige medewerkers de kans geven om hun technieken verder te ontwikkelen. We zijn een belangrijke werkgever in de regio en dat engagement willen we blijven bestendigen door kansen te creëren en zelfontwikkeling te stimuleren. DMG Academy verzekert hiermee de toekomst van het menselijk kapitaal van ons bedrijf.”

Voor meer informatie:
Dirk Renette
E-mail: dirk@dmg-group.be
Tel.: +32 (0) 14 53 82 50
GSM: +32 (0) 488 81 82 98
http://www.dmg-group.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Totaal Evenementen – DMG Solutions

Shares

You May Also Like

Régions italiennes à l’honneur et dégustations de vins à l’Hotel Amigo

L’Hotel Amigo et son restaurant le BoCConi n’ont de cesse de surprendre les amoureux ...

Prachtige tentoonstelling en vernissage in BC De IJsfabriek

Graag nodigen de Ijsfabriek en Karin Leveau u uit op de vernissage op 12 ...

Crowne Plaza Brugge steekt in een nieuw kleedje

Maar dat wist u waarschijnlijk al. Na de vernieuwing van alle kamers en badkamers, ...

Kerst- en nieuwjaarsfestiviteiten in Steigenberger Grandhotel Brussels

Het Steigenberger Grandhotel Brussels viert Kerstmis en de start van het nieuwe jaar in ...

Experienced already your Cocktail Incentive?

We’re ready to serve a mix of charisma, originality, creativity, kicks, alignment, innovation and ...

Winterse incentives…

De winterperiode is het ideale moment voor een bedrijf om eens stil te staan ...