KonseptS viert 10-jarig bestaan met 2de kantoor

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

KonseptS breidt uit met tweede kantoor in Limburg.

“KonseptS  bestaat nu tien jaar en daar ben ik best fier op”, stelt zaakvoerster Sophie Naze. “Ondertussen is KonseptS  uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de evenementenwereld. Zelf kom ik uit de hotelindustrie. Ik heb altijd veel contacten gehad met eventmanagers, maar ik merkte toch wel een gat in de markt. Zo kreeg ik vaak vragen voor advies inzake allerlei topics, zoals vervoer, of werd ik gevraagd naar een leuk idee voor animatie of catering. Uiteindelijk was ik eigenlijk meer advies aan het geven voor events dan het echte hotelwerk. Zo kwam ik op het idee voor een nieuw business model in de evenementensector, en daardoor biedt KonseptS nu zowel adviesverlening, als organisatorische ondersteuning.”

De focus van KonseptS  ligt op de B2B-markt. Naast het kantoor in Antwerpen op de Noorderlaan, opende het bedrijf onlangs een tweede vestiging. “Door onze geografische spreiding, we zijn betrokken bij evenementen over heel België. Daarom openden we in juli een tweede kantoor in Limburg. Een regio met ontzettend veel potentieel inzake de evenementensector. Het kantoor bevindt zich in Heusden-Zolder op de mijnsite”, vertelt Sophie. “De economie herleeft en wij merken daar ook de positieve gevolgen van, wat zich ook heeft vertaald naar een uitbreiding van ons team. Het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 beloven zeer druk te worden!”

De diensten die KonseptS kan aanbieden, zijn heel uiteenlopend. “Alles hangt af van de klant. Heb je weinig ervaring of kennis van events, dan zit je goed bij ons voor een volledige trajectondersteuning van A tot Z. Niettegenstaande krijgen we ook veel vragen van bedrijven die heel ervaren zijn in het organiseren van events, zoals multinationals die een eigen evenementenafdeling hebben, maar echter geen tijd hebben om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Dan komen wij in actie”, legt Sophie uit.

Het grote verschil met een klassiek bureau? “Advies verlenen”, stelt Sophie. “En vooral een strategische aanpak. Bedrijven weten niet altijd hoe ze hun idee strategisch het best aanpakken. Moet het een teambuilding zijn, een personeelsfeest of een familiedag? Daar zit net onze kracht, want vandaar vertrekt het concept. Puur faciliteren is niet echt ons ding. Soms heeft een klant bijvoorbeeld een barbecue in gedachten, maar als ik dan doorvraag naar de effectieve doelstelling, blijkt een andere activiteit een beter idee te zijn. Als de klant daar dan voor openstaat, creëren we samen een betere outcome. We werken dan iets uit, en da’s dan wel helemaal ons ding. We zijn trouwens heel flexibel.”

Sophie Naze merkt dat de markt is veranderd. “In die tien jaar dat KonseptS  bestaat, moet alles sneller gaan, alles is last-minute. Dat heeft ons eigenlijk wel scherper gemaakt. Projecten die op het laatst beslist worden, hebben dan weer de neiging om vlotter te lopen, want de beslissingen moeten snel genomen worden. Vroeger vond ik dat moeilijker, maar door de ervaring is dat nu eigenlijk juist leuker geworden.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Event Consulting – KonseptS

Shares

You May Also Like

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar ...