Leopold Hotel Antwerp en Astoria Hotel Antwerp zoekt: Senior Event Manager

Voor het Leopold Hotel Antwerp en het Astoria Hotel Antwerp zijn we op zoek naar een Sales Executive. Het Leopold Hotel Antwerp en Astoria Hotel Antwerp zijn gelegen in het hart van onze prachtige stad vlakbij het Stadspark. Het Centraal Station en de Antwerpse winkelstraten bevinden zich op loopafstand van de hotels. Het Astoria Hotel Antwerp (3*) beschikt over 66 comfortabel uitgeruste kamers en het stijlvolle Leopold Hotel Antwerp (4*) heeft 127 luxueuze kamers en 5 volledig uitgeruste vergaderzalen, waarvan de grootste zaal een maximum capaciteit heeft tot 80 personen. Beide hotels ontvangen een mix van zowel zakengasten tijdens de week, gasten uit de diamantsector en toeristen tijdens het weekend.

Uw functie
Als sales executive ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet door het uitvoeren van specifieke salesactiviteiten die gericht zijn op de business klanten, oa bedrijven, associaties, organisaties,…. met potentieel voor kamerovernachtingen en/of meetings. U verzorgt de administratieve taken en opvolging rond het sales gebeuren m.b.t. zowel prospectie als account management (vb. CRM up-to-date houden, maandelijkse statistieken bijhouden, afspraken voorbereiden, contracten en offertes voorbereiden, prospectie en opvolging daarvan ….). U staat in voor de nodige rapportering en interne en externe communicatie.

Uw profiel
U hebt minimum een professionele bachelor, u bent computervaardig, 3-talig (N/F/E) en u hebt een eerste administratieve en/of commerciële ervaring in de hotellerie. U bent communicatief en kunt efficiënt samenwerken met collega´s. U werkt op een zelfstandige manier en gebruikt uw commerciële ingesteldheid om resultaten te halen.

Ons aanbod
U krijgt een vast contract met de nodige werktools (firmawagen, laptop, tablet, smart phone) . U kan rekenen op de nodige opleiding en opportuniteiten van een grotere hotelgroep. Er wacht u een marktconform salaris. Uw plaats van tewerkstelling is in het Leopold Hotel Antwerp, Quinten Matsijslei 25, 2018 Antwerpen.

Interesse?
Stuur je kandidatuur naar Wendy Croes— Regional Sales Manager via e-mail naar wcroes@premgroup.com
www.leopoldhotelantwerp.com
www.astoria-antwerp.com

Shares

You May Also Like

Sandton Hotels op zoek naar: Medewerker Reserveringen

Sandton Hotels is een collectie van unieke hotels gelegen op super locaties in Nederland, ...

Radisson BLU Astrid Hotel zoek: Sales Manager (m/v)

Bedrijf The Carlson Rezidor Hotel Group is één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven ...

The Oval Office zoekt een Account Manager Events in Gent

DO YOU LIVE NEXT DOOR? …Ligt je passie bij Events? …Heb je een creatieve ...

Vacature junior internal sales

Bedrijfsvoorstelling: Blue Moon verzorgt de complete technische ondersteuning van (bedrijfs-)evenementen. Blue Moon zorgt ervoor ...

Vacature Hoofd Beeldtechnicus

Functieomschrijving: DB Video is een sterk gegroeid dynamisch en innovatief bedrijf met familiaal karakter ...

The Oval Office zoekt een Sr Project Manager Events in Brussel

DO YOU LIVE NEXT DOOR? …Ligt je passie bij Event Management? …Heb je een ...