Leuke locaties in ’t Stad

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De zomermaanden komen eraan, het uitgesproken tijdstip om enkele interessante venues op een rijtje te zetten voor meetings, incentives of waarom niet personeelsfeestjes.

De Serre
De Serre is een gezellige binnentuin in hartje Antwerpen met een fris interieur. Een groene oase, gelegen vlak naast de Botanische tuin, met een veelzijdig karakter. Perfect bij mooi weer en zomerse temperaturen. Eigen catering is bovendien toegestaan.

Platform Bernaerts
Wie op zoek is naar een veelzijdige, moderne locatie in centrum Antwerpen voor een event, is in het veilinghuis Bernaerts aan het juiste adres. Elke ruimte heeft een uniek, artistiek karakter dat met zorg en toewijding werd uitgewerkt door de familie Bernaerts. Deze locatie is bovendien volledig gerenoveerd, met een permanente aanwezigheid van kunstobjecten.

House de Neuf
Omringd door de prachtige tuinen van 95ha groot, is deze groene locatie een parel die niet onbemind mag blijven! Met zijn rijke historiek is House de Neuf de ideale uitvalsbasis voor evenementen met karakter. Privé-events of bedrijfsfeesten, de ruimtes van het kasteel geven elke activiteit een ziel én extra flair. Bovendien zijn er veel outdoor mogelijkheden.

Lagare27
Vlakbij het bruisende Park Spoor Noord, vind je het beschermde monument ‘La Gare 27’.  Een klassiek Neogotisch station aan de buitenkant, maar binnen de muren een moderne, stijlvolle en volledig uitgeruste eventruimte. Ideaal dus voor bedrijfsfeesten, recepties en nightlife events.

Kasko
Vlakbij het Antwerpse Centraal Station, is er de goed bereikbare state-of-the-art technische locatie Kasko: strak modern karakter en volledig configureerbaar naar uw persoonlijke behoeften. Grote, uitgeruste bar, rokersruimte en lockerruimte, de perfecte locatie dus voor tal van events.

9Beaufort
Feestje met uniek panorama op Antwerpen vanop het Eilandje? Een gastronomische keuken geïnspireerd door Viki Geunes en een uitzonderlijk zuidelijk terras op de 9de verdieping van het MAS. 9Beaufort is zondermeer een aparte, maar onvergetelijke locatie voor al uw events.

Shares

You May Also Like

Eerste editie jaarlijkse conferentie Global Legal Forum in Vredespaleis Den Haag

De jaarlijkse conferentie van het Global Legal Forum brengt belanghebbenden uit de juridische en ...

Crossborder in Zeeland by @dmire

For a French Industrial Company, @dmire developed a coherent corporate event program. @dmire worked ...

MIJN HART, MIJN COACH: DEEL 1 door Bart van Consoulting

Zolang mijn hart klopt, blijf ik voorzichtig met uitspraken en gedachten over succes en ...

Kosten besparen door efficiënt te vergaderen

Vergaderingen, trainingen, meetings, kost handenvol geld, maar is broodnoodzakelijk. In bijgevoegd filmpje zie je ...

Slim het budget van je event opstellen

Wat kost een evenement?’ Een eenvoudige vraag, maar eentje met een moeilijk antwoord. Er ...

PRG investeert in AOTO Mini LED technologie met een product van 2de generatie CLD P1.5mm

Production Resource Group LLC, (PRG), ‘s werelds toonaangevende leverancier van technologische oplossingen voor de ...