Meet the next generation Van der Valk Hotels: Uden-Veghel en Zaltbommel-A2

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Van der Valk Hotel Uden-Veghel opende 3,5 jaar geleden een splinternieuw hotel nabij Veghel, een grote industriestad. “Zeer strategisch gelegen tussen drie grote steden in; Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven”, stelt Aniek van Vugt, Sales & Marketing Manager bij Hotel Uden-Veghel & Hotel Zaltbommel-A2.“Typisch voor Uden is dat het een kleinschalig en stijlvol hotel is. Het ademt klasse, combineer dit met de Brabantse gastvrijheid en Het Beste Hotel van Nederland is geboren”.

Ook op culinair gebied is er een grote slag gemaakt.“We werken met dagverse en lokale producten in het restaurant. Voor de trouwe Van der Valk bezoeker zijn er nog een aantal klassieke gerechten, pioniers zijn welkom voor een culinair hoogstandje.” 

Maatwerk is een sleutelwoord in het hotel. “Je kan het zo gek niet bedenken, we zeggen gewoon geen nee. Zo hebben we het loungecafé eens omgebouwd tot grote vergaderruimte, en onze Skybar op de vijfde verdieping fungeerde meerdere keren als feestzaal.”

Bedrijven met de focus op Eindhoven wijken regelmatig uit naar Uden. “Eindhoven heeft een groot aanbod aan hotels, dat merk je in prijzen en parkeertarieven. In Uden ligt dat opmerkelijk lager, men kan hier gratis voor de deur parkeren.”

Met 104 kamers en 11 vergaderruimten situeert Van der Valk Hotel Uden-Veghel zich als hotel in de middenklasse. “We kunnen 10 zalen aan elkaar koppelen, zodat we meetings van 2 tot 300 deelnemers kunnen huizen. Er zijn dus vele mogelijkheden.

Ook het onlangs geopende Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is strategisch goed gelegen. “Met zorg ingericht door de eigenaars. Tevens nieuw sinds dit jaar”, aldus de Sales Manager. Het hotel straalt heel veel luxe uit, gehuld in warme kleuren. “Warmte is hier een sleutelwoord. Hier heerst het luxegevoel, exclusief met veel marmer en lichtinval, waardoor het ook heel ruim oogt.”

Het hotel telt 13 vergaderruimten waarvan één auditorium voor 117 personen. “Dat is een belangrijke ruimte die het meest wordt verhuurd. De aangrenzende ruimte kan worden gebruikt als ontvangstlobby. Er is tevens een aparte ingang die direct naar het zalencentrum leidt.”

Naast het veelgebruikte auditorium als plenaire ruimte zijn er verscheidene break-out rooms waarnaar kan worden uitgeweken, zoals vijf traditionele boardrooms, maar ook vijf creatieve ruimten. “Dat is een nieuw concept, onze trots”, aldus Aniek van Vugt. “Het betreft vijf themazalen, de botanic garden, de chalet, de jungle room, de disco en de yellow room. Zoals de naam doet vermoeden, zijn deze ruimten compleet ingericht naar het thema. Het idee van die ruimten is dat je teruggaat naar de kracht van je deelnemers. Ideaal voor brainstormsessies, je kan zelfs op de muren schrijven, of aan een liaan in de jungle ruimte gaan slingeren. We krijgen heel veel feedback dat het inderdaad ook werkt. Je verlaat immers je comfortzone.” 

De lunchbreak tijdens de meeting vindt plaats in het live cooking gedeelte van het restaurant. “De lunch wordt steeds meer een beleving, gasten kijken hiernaar uit”, aldus Aniek van Vugt. “De open keuken zorgt voor een versterking van de beleving. De dagverse en seizoensgebonden producten zorgen voor de heerlijke smaken.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Uden – Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Conferentiehotel ‘s-Hertogenbosch – Van der Valk Hotel Zaltbommel

Shares

You May Also Like

The Impact of ‘Mallorca 312’ on the Island

An interview with Organizer Xisco Lliteras For the second time, Erik Wood, CEO of ...

Malta: Topbestemming voor incentives en congressen

Malta wordt wel eens vergeleken met een groot openluchtmuseum. En terecht. Dankzij het hoge ...

The Outsider: van studentenproject naar toonaangevend outdoor bedrijf

Wat ooit startte als een speleologie-initiatie tijdens een thesisjaar aan het Sportkot in Leuven, ...

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal ...

NH Brussels Bloom & het Atomium presenteren: #BxlACityWithBalls

NH Brussels Bloom en het Atomium trekken op 18 April voor 4 dagen naar Portugal ...