Mercure Hotel Amsterdam West: strategische locatie

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Mercure Hotel Amsterdam West is heel strategisch gelegen, precies tussen luchthaven Schiphol en het stadscentrum van Amsterdam. Concreet betekent dit dat de locatie van het hotel aanleunt tegen het wegennet zodat gasten heel snel de A4 en ook de A2, dus de aanvoerweg vanuit België, kunnen bereiken. “Bovendien hebben we nog een groot voordeel”, stelt Frans Van de Laak, General Manager van het hotel. “We beschikken namelijk over een grote parking met 220 plaatsen voor een hotel met 152 kamers. Dus ruim voldoende. We zijn waarschijnlijk het enige Amsterdamse hotel met iets te veel parkeerplaatsen”, grapt de GM.

Ook luchthaven Schiphol is vlakbij en dankzij de shuttledienst van het Mercure Hotel zijn de hotelgasten binnen de acht minuten op de luchthaven. “De shuttle rijdt elk half uur”, aldus Frans Van de Laak. “Van ‘s morgens 6h00 tot 24h00, maar in de daluren, tussen 14h00 en 17h00, rijden we op afroep. Dan kan er gebeld worden en dan komen we de gasten op Schiphol afhalen.”

Mercure Hotel Amsterdam West vind je middenin een groene omgeving. “We liggen in het groen aan het Amsterdamse Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos, weg van de luchthaven en in de rustige natuur, met als gevolg een waaier van leisure-activiteiten voor klanten die in het hotel vergaderen.”

De General Manager gaat er tevens prat op een mooi aanbod van lekkere lokale bieren te kunnen serveren in de bar van het hotel. “Er zijn heel wat kleine, plaatselijke brouwerijen rondom Amsterdam die uitstekend bier brouwen”, aldus de GM. “In ons nieuwe restaurant atWest serveren we naast internationale wijnen meer en meer lokaal gebrouwen bieren, we zijn trots op de lokale bieren die we kunnen serveren.”

Het Mercure Hotel werd volledig gerenoveerd waardoor het hotel zijn gasten 152 nieuwe hotelkamers kan aanbieden. Het hotel is bovendien in trek bij de Belgische leisure gasten vanwege die vlotte bereikbaarheid en strategische ligging. Wie individueel Amsterdam wenst te verkennen zonder parkeerproblemen neemt de bus. Het busstation is op vijf minuutjes lopen van het hotel en na een busrit van 12 minuten sta je reeds op het Leidseplein in het centrum van Amsterdam.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Amsterdam Airport – Mercure Hotel Amsterdam West

Shares

You May Also Like

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar ...

MIJN HART, MIJN COACH door Bart van Consoulting: DEEL 2

Ons hartpotentieel blijkt nog steeds ongekend en daardoor ook ongebruikt. De meeste mensen zijn ...

DOCK 3 was de ideale locatie voor het "The Growth Conference”, marketing event

The Growth Conference, een seminarie waar groei en marketing centraal stonden. Er kwamen internationale ...

Crossborder in Zeeland by @dmire

For a French Industrial Company, @dmire developed a coherent corporate event program. @dmire worked ...

MIJN HART, MIJN COACH: DEEL 1 door Bart van Consoulting

Zolang mijn hart klopt, blijf ik voorzichtig met uitspraken en gedachten over succes en ...