Mercure Hotel Amsterdam West: strategische locatie

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Mercure Hotel Amsterdam West is heel strategisch gelegen, precies tussen luchthaven Schiphol en het stadscentrum van Amsterdam. Concreet betekent dit dat de locatie van het hotel aanleunt tegen het wegennet zodat gasten heel snel de A4 en ook de A2, dus de aanvoerweg vanuit België, kunnen bereiken. “Bovendien hebben we nog een groot voordeel”, stelt Frans Van de Laak, General Manager van het hotel. “We beschikken namelijk over een grote parking met 220 plaatsen voor een hotel met 152 kamers. Dus ruim voldoende. We zijn waarschijnlijk het enige Amsterdamse hotel met iets te veel parkeerplaatsen”, grapt de GM.

Ook luchthaven Schiphol is vlakbij en dankzij de shuttledienst van het Mercure Hotel zijn de hotelgasten binnen de acht minuten op de luchthaven. “De shuttle rijdt elk half uur”, aldus Frans Van de Laak. “Van ‘s morgens 6h00 tot 24h00, maar in de daluren, tussen 14h00 en 17h00, rijden we op afroep. Dan kan er gebeld worden en dan komen we de gasten op Schiphol afhalen.”

Mercure Hotel Amsterdam West vind je middenin een groene omgeving. “We liggen in het groen aan het Amsterdamse Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos, weg van de luchthaven en in de rustige natuur, met als gevolg een waaier van leisure-activiteiten voor klanten die in het hotel vergaderen.”

De General Manager gaat er tevens prat op een mooi aanbod van lekkere lokale bieren te kunnen serveren in de bar van het hotel. “Er zijn heel wat kleine, plaatselijke brouwerijen rondom Amsterdam die uitstekend bier brouwen”, aldus de GM. “In ons nieuwe restaurant atWest serveren we naast internationale wijnen meer en meer lokaal gebrouwen bieren, we zijn trots op de lokale bieren die we kunnen serveren.”

Het Mercure Hotel werd volledig gerenoveerd waardoor het hotel zijn gasten 152 nieuwe hotelkamers kan aanbieden. Het hotel is bovendien in trek bij de Belgische leisure gasten vanwege die vlotte bereikbaarheid en strategische ligging. Wie individueel Amsterdam wenst te verkennen zonder parkeerproblemen neemt de bus. Het busstation is op vijf minuutjes lopen van het hotel en na een busrit van 12 minuten sta je reeds op het Leidseplein in het centrum van Amsterdam.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Amsterdam Airport – Mercure Hotel Amsterdam West

Shares

You May Also Like

Schedule now your winter business meeting & End of the year staff party

Winter business meetings The end of the year is just around the corner. That’s ...

Asian Day van Connections in Docks Dome

Connections, de Belgische vakantiespecialist heeft ons één van de mooiste culturen van de wereld ...

Young Movers Conference 2018 – turning conferences into experiences

Recent nam Event Masters een ervaren PCO manager  in huis. Het – ondertusen uitgebreide – team ...

Meet in the heart of Bruges at Crowne Plaza

Ever considered booking your winter meeting in Crowne Plaza Brugge? Due to its city ...

The Oval Office gaat de BE-Alert Challenge aan

Vandaag zijn er al meer dan 420.000 registraties op BE-Alert, het alarmsysteem van het ...

Getaway locaties en smaakmakers in de Leiestreek!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen liet 24 meetingplanners event- en meetinglocaties ontdekken in de Leiestreek tijdens ...