Mercure Hotel Den Haag Central breidt verder uit

Post Image
Post Image
Post Image

Mercure Hotel Den Haag Central vind je in het bruisende hart van Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het hotel ligt op loopafstand van diverse ministeries, het gezellige winkelcentrum en vele theaters. Het strand is op slechts 15 minuten afstand en Schiphol ligt 45 km van Den Haag. Het hotel telt 159 stijlvolle kamers en een gezellige bar waar je een hapje kunt eten. Ook voor vergaderingen ben je bij Mercure Hotel Den Haag Central aan het juiste adres. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline blikte met Arjan Knijff, de General Manager van Mercure Hotel Den Haag Central, even terug en vooruit inzake MICE-activiteiten.

“Ik merk steevast dat de markt inzake vergaderlocaties in 2017 toch weer groeiende was. Den Haag Convention Bureau levert dan ook enorme inspanningen om de stad als MICE-locatie op de kaart te zetten. Waarbij we als hotel venue ook baat bij hebben”, stelt Arjan Knijff. “Je merkt tevens dat bedrijven meer gaan besteden inzake vergaderpackages. Als hotel spelen we daar uiteraard ook op in.”

Vandaar de nieuwe investering van Mercure Hotel Den Haag Central. “Ons hotel werd verder uitgebreid met een terras om extra mogelijkheden te bieden voor de vergadergasten. Het terras bevindt zich op de eerste verdieping met uitzicht op het nieuw te bouwen theater. Het terras schept ook meer mogelijkheden, bijvoorbeeld om een BBQ of netwerkborrels te organiseren.” Het nieuwe terras van het hotel telt 60 zitplaatsen en biedt tevens mogelijkheden tot het organiseren van break-out ruimten. “Kortom, een beetje een vergroting van onze locatie”, aldus de GM.

De MICE-markt zit duidelijk opnieuw in de lift vindt de hotelmanager. “Bedrijven treden terug meer naar buiten voor hun vergaderingen en meetings. Je ziet ook dat er tevens meer teambuildings plaatsvinden en budgetten worden vrijgemaakt voor allerhande bedrijfstrainingen. Ik merk ook een groei in organisaties die bijscholingen organiseren.”

Ook de vooruitzichten voor 2018 zien er positief uit. “In principe heb ik goede hoop dat 2018 het afgelopen jaar zal evenaren. Ik vermoed zelfs aanzienlijke groei. De eerste boekingen voor 2018 duiden trouwens in de richting van een positieve prognose.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Hotel voor Conferenties in Den Haag – Mercure Den Haag Centraal

Shares

You May Also Like

Evenement Studio 54 in Docks Dome georganiseerd door Panache Events!

Een buitengewone avond georkestreerd door Panache Events in Docks Dome. Het agentschap Panache Event ...

Bovendonk ontpopt zich tot locatie voor bijzondere evenementen

In het Noord-Brabantse Hoeven vond op 4 augustus het eerste Speciaalbierfestival plaats op een ...

House Of Talents viert tiende verjaardag met grandioos feest vol sterren

Het ene verjaardagsfeest is het andere niet. Dus wanneer House Of Talents haar tiende ...

Feestzaal Ten Dauwe: Prikkelt al uw zinnen

Centraal gelegen op de grens van Oost- en West-Vlaanderen in een filevrije omgeving ligt ...

Team Spirit on Rubens Trail by Admire

For a yearly staff event of a Belgian Institute,  #admirebelgium presented “the unique Unesco ...