#MICELLORCA18: Team Captain’s Log

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Vorig jaar hadden wij tijdens #micellorca17 prachtig lenteweer. Deze editie echter is tot op heden eigenlijk de perfecte voorbereiding voor de voorjaarsklassiekers in België. Regen, regen en nog eens regen dus. Gisteren startten we met nat regenweer, maar hadden we toch een redelijk droge rit achter de rug. Vandaag echter fietsten we de ganse dag in de regen. Gietend en gutsend, wat het wegdek dan ook redelijk glad maakt. We hebben spijtig genoeg afscheid moeten nemen van een lid van ons MICE-peloton, met name Pascal Cauwelier van Fast Forward Events. Pascal kwam gisteren ongelukkig ten val tijdens een afdaling en heeft zijn sleutelbeen op twee plaatsen gebroken. Ik wens hem dan ook een zeer spoedig herstel.

Ondanks de 90 km lange rit in de regen blijft de groep goed aan elkaar hangen. Er worden grappen gemaakt, er wordt gelachen en er heerst een ongelofelijk positieve drive. Ik heb daar maar één verklaring voor. Mensen uit onze sector zijn mensen die met passie en gedrevenheid werken en die dat graag doen. Ik denk dat dit ook wordt weerspiegeld hier op Mallorca. Immers, het is niet echt aangenaam om de ganse dag in de regen te rijden, nat, kil en koud. Toch hebben we enorm veel plezier aan deze dag beleefd. Het leek wel een ‘incentive 3.0’. Ik denk dat er nu ook al wat ‘micellorcanen’ zijn die binnenkort de Ronde van Vlaanderen gaan meerijden want iedereen is hier reeds geacclimatiseerd.

Vanavond gaan we dineren in ‘Bahia Mediterraneo Palma de Mallorca’. Een toprestaurant dat onlangs nog dienstdeed als locatie voor de reeks ‘The Night Manager’ uitgezonden op Vier. Morgen, zullen de weergoden ons gunstig gezind zijn. Er wordt mooi weer voorspeld. Perfect, want dan rijden we onze Koninginnenrit, met name een parcours van 115km waarbij we zo’n 2.000 hoogtemeters zullen overbruggen.

Tot slot nog even vermelden dat heel de groep hard heeft gewerkt vandaag want we zijn in peloton aangekomen. En we zijn klaar voor de volgende etappe! – WOOD OUT

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Hotel The Fourth en Faculty Club in strategische alliantie

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen. ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen rondt verbouwing van vergaderzalen af

Het Radisson Blu Antwerpen heeft recent de verbouwing van de vergaderzalen afgerond. Deze investering ...

Hilton Car Rally: Top Event

Afgelopen vrijdag 8 juni vond de Hilton Car Rally plaats. De derde editie reeds ...