#MICELLORCA18: Team Captain’s Log

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Vorig jaar hadden wij tijdens #micellorca17 prachtig lenteweer. Deze editie echter is tot op heden eigenlijk de perfecte voorbereiding voor de voorjaarsklassiekers in België. Regen, regen en nog eens regen dus. Gisteren startten we met nat regenweer, maar hadden we toch een redelijk droge rit achter de rug. Vandaag echter fietsten we de ganse dag in de regen. Gietend en gutsend, wat het wegdek dan ook redelijk glad maakt. We hebben spijtig genoeg afscheid moeten nemen van een lid van ons MICE-peloton, met name Pascal Cauwelier van Fast Forward Events. Pascal kwam gisteren ongelukkig ten val tijdens een afdaling en heeft zijn sleutelbeen op twee plaatsen gebroken. Ik wens hem dan ook een zeer spoedig herstel.

Ondanks de 90 km lange rit in de regen blijft de groep goed aan elkaar hangen. Er worden grappen gemaakt, er wordt gelachen en er heerst een ongelofelijk positieve drive. Ik heb daar maar één verklaring voor. Mensen uit onze sector zijn mensen die met passie en gedrevenheid werken en die dat graag doen. Ik denk dat dit ook wordt weerspiegeld hier op Mallorca. Immers, het is niet echt aangenaam om de ganse dag in de regen te rijden, nat, kil en koud. Toch hebben we enorm veel plezier aan deze dag beleefd. Het leek wel een ‘incentive 3.0’. Ik denk dat er nu ook al wat ‘micellorcanen’ zijn die binnenkort de Ronde van Vlaanderen gaan meerijden want iedereen is hier reeds geacclimatiseerd.

Vanavond gaan we dineren in ‘Bahia Mediterraneo Palma de Mallorca’. Een toprestaurant dat onlangs nog dienstdeed als locatie voor de reeks ‘The Night Manager’ uitgezonden op Vier. Morgen, zullen de weergoden ons gunstig gezind zijn. Er wordt mooi weer voorspeld. Perfect, want dan rijden we onze Koninginnenrit, met name een parcours van 115km waarbij we zo’n 2.000 hoogtemeters zullen overbruggen.

Tot slot nog even vermelden dat heel de groep hard heeft gewerkt vandaag want we zijn in peloton aangekomen. En we zijn klaar voor de volgende etappe! – WOOD OUT

Shares

You May Also Like

10 jaar Frame21 wordt op een unieke manier gevierd

Frame21 doet al 10 jaar zaken op een verrassende en leuke manier… En dat moet ...

Maison Citadel – Jardin d’hiver

Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent vanaf 25 september z’n deuren voor ...

Pop-up Nieuwithof: nog 2 maanden te gaan

Eind mei kondigden we de opening van de pop-up Nieuwithof aan in het kasteel ...

Thirsty Toucan Zomerbar bij Van der Valk Beveren

Van der Valk Hotel Beveren baat van 13 juli tot 12 augustus de eerste ...

Van Der Valk Congrès Hotel Liège opent de deuren

In Luik opende Van Der Valk Congrès Hotel Liège onlangs de deuren. Olivier Wauters, ...

Brussel, Europese leider in het organiseren van congressen voor verenigingen

Voor het vijfde jaar op rij is Brussel de eerste Europese bestemming op het ...