#MICELLORCA18: Terugblikken op de eerste dag

Post Image
Post Image

Na een eerste dag die reeds goed was voor een mooie rit van 90km blikken we even terug met twee ‘recidivisten’. Immers, Wendy Beyaert van Bloody Marie en Skander Randa van Skanna Horecapersoneel waren vorige editie ook van de partij.

“Mijn ervaring na dag één is dat ik na al die jaren eindelijk terug bewust aan het fietsen ben. Ik heb de laatste jaren een beetje geploeterd op sportief vlak door eerst de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Gisteren had ik echt het gevoel van ik wil weer meedoen met dit alles en mijn plekje opeisen in het peloton. Confronterend en motiverend tegelijkertijd”, aldus Wendy.

“Zonder enige twijfel heb ik me voor de tweede editie opnieuw ingeschreven. De eerste editie vond ik prachtig met mooie ervaringen, een leuke groep en fijne fietstochten”, stelt Skander. “Bovendien is #micellorca18 nu gekoppeld aan een goed doel en dat geeft dan weer extra motivatie. Ik ben toch blij dat we ondanks het regenweer beslist hebben om te fietsen. Het was trouwens een mooie rit. En het feit dat Sven Nys erbij was, geeft deze fietsvierdaagse toch wel een extra dimensie.”

Shares

You May Also Like

Eerste editie jaarlijkse conferentie Global Legal Forum in Vredespaleis Den Haag

De jaarlijkse conferentie van het Global Legal Forum brengt belanghebbenden uit de juridische en ...

Crossborder in Zeeland by @dmire

For a French Industrial Company, @dmire developed a coherent corporate event program. @dmire worked ...

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

MIJN HART, MIJN COACH: DEEL 1 door Bart van Consoulting

Zolang mijn hart klopt, blijf ik voorzichtig met uitspraken en gedachten over succes en ...

Kosten besparen door efficiënt te vergaderen

Vergaderingen, trainingen, meetings, kost handenvol geld, maar is broodnoodzakelijk. In bijgevoegd filmpje zie je ...

Slim het budget van je event opstellen

Wat kost een evenement?’ Een eenvoudige vraag, maar eentje met een moeilijk antwoord. Er ...