Nieuwe eye-catchers bij 7theaven

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

7theaven zet 2018 veelbelovend in met het toevoegen van enkele Airstar spheres aan hun decoratieve eye-catchers.

De Airstar Solarc is een elliptische sphere van 4 meter hoog en 6 meter breed. Wanneer deze wordt opgeblazen met helium is het een zwevende lichtbron, opgeblazen met lucht wordt de Airstar Solarc gebruikt als hangende lichtbron. Dankzij de 6 interne halogeen en 4 interne HMI lampen heeft de Solarc een ongeëvenaarde lichtopbrengst en kan zo enorme locaties egaal uitlichten, ideaal dus bij buitenopnames voor film en televisie of bij grote evenementen.

De Airstar Lunix is dan weer een ronde “all-round” lichtballon van 5 meter doorsnede die net als de Solarc met helium of lucht opgeblazen kan worden. Door de 8 interne halogeen lampen is de Lunix een ideale eye-catcher bij beurzen en grotere manifestaties.

Wereldpremière voor Art Of Confusion

De collega’s van Art Of Confusion vierden de overgang van oud naar nieuw dan weer met een wereldpremière. Het eventbedrijf is al jaren gekend om z’n creatieve AV ondersteuning. Distributeur FACE moest dus niet lang zoeken naar de ideale verhuurpartner voor hun allernieuwste LED armatuur.

The Pearl is een intelligente LED bulb met ingebouwde RGB en retro filamenten. Deze slimme lamp kan volledig individueel via een App of DMX aangestuurd worden en heeft door het principe van ‘data over power’ slechts 1 kabel nodig. Hierdoor is de Pearl dus heel gemakkelijk in een bestaande lichtset-up, decor, matrix of zelfs guirlande te gebruiken.

Art Of Confusion investeerde in niet minder dan 300 eenheden en kon zo de gigantische kerstboom op de Grote Markt van Brussel voorzien van 300 meter guirlande met daarin 300 Pearls. Deze werden via DMX aangestuurd en liepen volledig synchroon mee met de lichtshow die op de historische gebouwen geprojecteerd werd, een verbluffende wereldpremière.

Het team van Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions wil via deze ook alle klanten en collega’s bedanken voor de leuke samenwerkingen in 2017 en wenst iedereen alvast een gelukkig 2018 vol met leuke en inspirerende evenementen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

Shares

You May Also Like

Your End of Year Corporate Event in Our Authentic Christmas Market

Enjoy our Christmas market as the surroundings for a festive cocktail party, lunch, or ...

Choosing the right end-of-year event venue

Sometimes it’s the little things that have the biggest impact for the success of an ...

Samsung S7 Shopping Tour by Fast Forward Events

Een demonstratiestand in het winkelcentrum. The oldest trick in the book. Maar ongemeen effectief ...

Radisson Blu Lyon, Grand Opening – The crowning of a successful launch

Following the successful opening of the new Radisson Blu Lyon on the 1st October 2016, the ...

Domaine de Jaurieu doet mee aan de Open Bedrijvendag

Wat valt er die dag bij ons te beleven? 1) Onder begeleiding krijg je ...

Limburgse Neptunus verzorgt tenten voor Belgische Jumpings

Neptunus bvba uit het Limburgse Zonhoven verzorgt sinds jaar en dag accommodaties voor paardenevenementen ...