NIEUWITHOF Summer Pop-up

Post Image
Post Image
Post Image

Olivier Wauters, Executive Director had een gesprek met Jelle Peeters (Festijn Events) en Philip Wauters (evenementenbureau PROACTIO, organisator van o.a. het brasSCHAATST winterdorp), de twee zaakvoerders van Nieuwithof, de Summer Pop-up in Brasschaat. Beide heren hebben heel wat ervaring opgebouwd in events en horeca en passen dat nu toe op deze Pop-up.

“Dankzij onze knowhow, weten we wat de bedrijven zoeken”, aldus Philip Wauters. “We richten ons ook deels op de particuliere markt omdat dit een fond de commerce geeft, maar van daaruit wensen we steevast de B2B-markt te bereiken. We beseffen dat door deze formule de periode vrij kort is – zo’n viertal maanden – en dat bedrijven in de zomer weliswaar op een laag pitje draaien, maar wij evenwel de expertise in huis hebben om die bedrijven net dat te bieden wat ze wensen. Het sterke punt hierin is de joviale unieke natuursfeer die we creëren in dit domein, met een leuke knipoog en ontspanningselementen, zoals de biljartroom, het voetbalverhaal, het overdekte terraspodium, de buitenbeleving, het funky food verhaal, maar ook de Beats & Bites op zaterdagavond. Eigenlijke allemaal concepten die niet in het klassieke B2B-verhaal zitten. Immers, het is veel leuker om met je personeel op zaterdagavond naar hier af te zakken i.p.v. een klassiek diner te nuttigen.”

“We hebben bovendien een apart catering verhaal ontwikkeld”, voegt Jelle Peeters eraan toe. “Een leuk gamma met voor iedereen wat wils en volgens eenieders budget. Voor de bedrijven maken we trouwens formules volledig op maat.”

Met deze Summer Pop-up wenst het duo het vakantiegevoel naar Brasschaat te brengen. “Mensen komen en blijven zitten zolang ze willen”, aldus Philip Wauters. “Bedrijven kunnen de ganse venue afhuren als eventlocatie, maar we beschikken tevens over aparte ruimten. Bovendien is er voldoende parking.”

Met de FIFA World Cup kunnen voetbalfans alvast in de pop-up terecht om de wedstrijden te volgen op groot scherm in een beschermde omgeving. Ideaal dus voor ouders met kinderen, maar ook bedrijven met hun personeel of klanten. “We wensen simpelweg dat iedereen een leuke avond heeft en zetten in op kwaliteit”, aldus beide zaakvoerders.

Nieuwithof opent de deuren op 1 juni om 12h00 en dit tot eind september. Meer info via www.nieuwithof.be.

Shares

You May Also Like

Evenement Studio 54 in Docks Dome georganiseerd door Panache Events!

Een buitengewone avond georkestreerd door Panache Events in Docks Dome. Het agentschap Panache Event ...

Bovendonk ontpopt zich tot locatie voor bijzondere evenementen

In het Noord-Brabantse Hoeven vond op 4 augustus het eerste Speciaalbierfestival plaats op een ...

House Of Talents viert tiende verjaardag met grandioos feest vol sterren

Het ene verjaardagsfeest is het andere niet. Dus wanneer House Of Talents haar tiende ...

Feestzaal Ten Dauwe: Prikkelt al uw zinnen

Centraal gelegen op de grens van Oost- en West-Vlaanderen in een filevrije omgeving ligt ...

Team Spirit on Rubens Trail by Admire

For a yearly staff event of a Belgian Institute,  #admirebelgium presented “the unique Unesco ...