Nike ELC 20 years – Ja Da just did it

Het Europese Logistieke Center (ELC) van Nike, gelegen te Laakdal en Herentals, vierde dit jaar haar 20-jarig bestaan, en JADA events werduitgekozen om de feestelijkheden vorm te geven.

Op de effectieve jubileumviering ontvingen we niet minder dan 2000 feestvierders op het bedrijfsterrein, waar voor de gelegenheid eenspeciale tentenconstructie werd neergezet. JADA events koos voor een deels overdekt middenplein voor de optredens en rondom een doorlopend tentencomplex voor ontvangst, catering en lounge.
Een uniek concept dat direct in de smaak viel bij het selectiecomité, maar zeker niet minder door de uiteindelijke gasten. Ze vertoefdenoveral even aangenaam én schudden de beentjes los op de optredens van Natalia en de DJ met violist op het binnenplein. Ook de prima inleidende live muziek door Billie, die een Nike schoen in het haar verwerkt kreeg, zorgde voor de nodige sfeer.

Maar ook qua catering werden de gasten verwend met tal van lekkers, tot en met de midnight snack toe. De entree werd dan weer opgevrolijkt door een container, bewerkt door een graffiti artiest, waar 2 BMX’ers de nodige kunstjes toonden. Het inchecken van alle gasten verliep vlekkeloos vlot, en de reactie van de klant liegt er dan ook niet om.
JADA events bewees hiermee dat ze ook de grotere evenementen niet alleen een origineel karakter kan geven, maar ook vlekkeloos kan laten verlopen.

 

“Het was een feestjaar met als absoluut hoogtepunt natuurlijk onze 20yr ELC party!!! Positieve reacties: beste ooit… spetterend… fantastisch… originele setup…

De decoratie was zoals gevraagd helemaal in lijn met de uitnodiging – De ontvangst verliep super vlot – Catering was lekker – De artiesten waren goed gekozen, de viool erbij was zeer origineel en de DJ kreegecht wel alle volk mee.

Het was een zeer fijne samenwerking met jullie; het was echt een succes!!!

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Wat doet een congresbureau eigenlijk?

Testimonial van Kurt Callaert van congresbureau Meet in Mechelen. Hulp nodig bij de organisatie ...

Summer meeting in Ramada Plaza Liège

RAMADA PLAZA LIEGE CITY CENTER Located close to the historic heart of the city, close ...

Vandersmissen Feestservice blaast 40 kaarsjes uit

Vandersmissen Feestservice is een catering begrip in de Belgische MICE-sector. Het bedrijf viert dit ...

Waar tuinbouw en gastronomie elkaar ontmoeten

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei verhuisde Link 21 uit Herentals ...

Stadsbrouwerij De Koninck organiseert “WK @ the Brewery”

De binnenstraat van Stadsbrouwerij De Koninck (tussen de Boomgaardstraat en de Mechelsesteenweg), staat deze ...