Nike ELC 20 years – Ja Da just did it

Het Europese Logistieke Center (ELC) van Nike, gelegen te Laakdal en Herentals, vierde dit jaar haar 20-jarig bestaan, en JADA events werduitgekozen om de feestelijkheden vorm te geven.

Op de effectieve jubileumviering ontvingen we niet minder dan 2000 feestvierders op het bedrijfsterrein, waar voor de gelegenheid eenspeciale tentenconstructie werd neergezet. JADA events koos voor een deels overdekt middenplein voor de optredens en rondom een doorlopend tentencomplex voor ontvangst, catering en lounge.
Een uniek concept dat direct in de smaak viel bij het selectiecomité, maar zeker niet minder door de uiteindelijke gasten. Ze vertoefdenoveral even aangenaam én schudden de beentjes los op de optredens van Natalia en de DJ met violist op het binnenplein. Ook de prima inleidende live muziek door Billie, die een Nike schoen in het haar verwerkt kreeg, zorgde voor de nodige sfeer.

Maar ook qua catering werden de gasten verwend met tal van lekkers, tot en met de midnight snack toe. De entree werd dan weer opgevrolijkt door een container, bewerkt door een graffiti artiest, waar 2 BMX’ers de nodige kunstjes toonden. Het inchecken van alle gasten verliep vlekkeloos vlot, en de reactie van de klant liegt er dan ook niet om.
JADA events bewees hiermee dat ze ook de grotere evenementen niet alleen een origineel karakter kan geven, maar ook vlekkeloos kan laten verlopen.

 

“Het was een feestjaar met als absoluut hoogtepunt natuurlijk onze 20yr ELC party!!! Positieve reacties: beste ooit… spetterend… fantastisch… originele setup…

De decoratie was zoals gevraagd helemaal in lijn met de uitnodiging – De ontvangst verliep super vlot – Catering was lekker – De artiesten waren goed gekozen, de viool erbij was zeer origineel en de DJ kreegecht wel alle volk mee.

Het was een zeer fijne samenwerking met jullie; het was echt een succes!!!

Shares

You May Also Like

Autoworld Brussels is so much more than just a museum

Autoworld Brussels is so much more than just a museum with rare collector’s items ...

Connections and Ameri-Can Day was at Docks Dome!

Docks Dome had the immense honor of hosting the first “Ameri-Can Day”! This exceptional ...

Eindejaarsfeesten in Diegem

Op zoek naar een locatie voor het volgend kerstfeestje, een eindejaarsfeest voor klanten of ...

5 Redenen voor een meeting in Brabant

1: Bijzondere vergaderlocaties Futuristisch of historisch, groot of klein, in Brabant is voor iedere ...

Soundfield sluit een drukke zomer af

Ook tijdens de warme zomermaanden blijft Soundfield elk jaar op volle toeren draaien. Diverse ...

Uitnodiging: Business meets Comics Station

Zoekt u nog een locatie voor een kerst- of nieuwjaarsreceptie, een Sinterklaasfeest, een familiedag ...