Nike ELC 20 years – Ja Da just did it

Het Europese Logistieke Center (ELC) van Nike, gelegen te Laakdal en Herentals, vierde dit jaar haar 20-jarig bestaan, en JADA events werduitgekozen om de feestelijkheden vorm te geven.

Op de effectieve jubileumviering ontvingen we niet minder dan 2000 feestvierders op het bedrijfsterrein, waar voor de gelegenheid eenspeciale tentenconstructie werd neergezet. JADA events koos voor een deels overdekt middenplein voor de optredens en rondom een doorlopend tentencomplex voor ontvangst, catering en lounge.
Een uniek concept dat direct in de smaak viel bij het selectiecomité, maar zeker niet minder door de uiteindelijke gasten. Ze vertoefdenoveral even aangenaam én schudden de beentjes los op de optredens van Natalia en de DJ met violist op het binnenplein. Ook de prima inleidende live muziek door Billie, die een Nike schoen in het haar verwerkt kreeg, zorgde voor de nodige sfeer.

Maar ook qua catering werden de gasten verwend met tal van lekkers, tot en met de midnight snack toe. De entree werd dan weer opgevrolijkt door een container, bewerkt door een graffiti artiest, waar 2 BMX’ers de nodige kunstjes toonden. Het inchecken van alle gasten verliep vlekkeloos vlot, en de reactie van de klant liegt er dan ook niet om.
JADA events bewees hiermee dat ze ook de grotere evenementen niet alleen een origineel karakter kan geven, maar ook vlekkeloos kan laten verlopen.

 

“Het was een feestjaar met als absoluut hoogtepunt natuurlijk onze 20yr ELC party!!! Positieve reacties: beste ooit… spetterend… fantastisch… originele setup…

De decoratie was zoals gevraagd helemaal in lijn met de uitnodiging – De ontvangst verliep super vlot – Catering was lekker – De artiesten waren goed gekozen, de viool erbij was zeer origineel en de DJ kreegecht wel alle volk mee.

Het was een zeer fijne samenwerking met jullie; het was echt een succes!!!

Shares

You May Also Like

Hoe weet je wat de klant echt denkt?

Als zaakvoerder kom je er dagelijks mee in contact: klantenfeedback via websites en sociale ...

Technopolis 2.0: doe-centrum én eventlocatie!

Wie dacht dat Technopolis in Mechelen enkel een wetenschapscentrum was, think again! Iedereen kent ...

The Oval Office zet weggebruikers aan wegenwerken te skippen

In 2018 blijft de Vlaamse overheid fors investeren in vlotter en veiliger verkeer. Zo’n ...

Welcome your guest in style at Skoj Beach

SKOJ Beach is back! Exclusive event location: 30-04-’18 until 30-09-’18 Summer is around the ...

Supporter mee voor onze Rode Duivels!

Bereid je voor op het WK met de voetbalteambuildings van Event Masters In juni ...