Nintendo en The Oval Office laten Belgische en Nederlandse pers, influencers en consumenten Nintendo Labo in avant-première beleven

Post Image
Post Image
Post Image

Op 27 april is Nintendo Labo gelanceerd op de Europese markt; een volledig nieuwe interactieve manier waarbij je kunt bouwen, spelen en ontdekken. Een aantal weken geleden mochten de live + communication teams van The Oval Office in België en Nederland journalisten, influencers en consumenten Nintendo Labo in avant-première laten beleven.

Nintendo Labo nodigt iedereen uit om hun eigen creativiteit volop in te zetten door een eenvoudig stuk karton in combinatie met een Nintendo Switch-systeem om te bouwen tot een motor, een hengel, een piano … en die naar hartenlust te personaliseren. Door gebruik te maken van de Nintendo Switch in deze zelfgebouwde creatie, komt die tot leven en krijgt het spelplezier een volledig nieuwe dimensie.

Bouwen, Spelen en Ontdekken Zones

Journalisten, online influencers en ouders kregen nog voor de officiële lancering de kans om met hun kinderen Nintendo Labo te ontdekken en alle creatieve mogelijkheden ten volle te beleven. In de Zone Bouwen knutselden ze hun eigen modelauto door de verschillend stappen te volgen op het scherm van de Nintendo Switch. In de Zone Spelen werden ze uitgedaagd om ermee te racen en te battlen. In de Zone Ontdekken tot slot konden ze zien hoe de technologie werkt, en hoe je zelf nieuwe manieren kan uitvinden om met deze Toy-Con te spelen.

Belgisch-Nederlandse samenwerking

The Oval Office, het vaste live + communication bureau van Nintendo in België en Nederland zorgde in de eerste plaats voor de werving, selectie en opleiding van een groot team merkambassadeurs. Voor de live belevingen ontwierp het bureau een aangepaste branding en decor in lijn met de look & feel van Nintendo Labo. The Oval Office stond zowel in voor de avant-première in België (Technopolis) als die in Nederland (Nemo Science Museum).

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Wat doet een congresbureau eigenlijk?

Testimonial van Kurt Callaert van congresbureau Meet in Mechelen. Hulp nodig bij de organisatie ...

Summer meeting in Ramada Plaza Liège

RAMADA PLAZA LIEGE CITY CENTER Located close to the historic heart of the city, close ...

Vandersmissen Feestservice blaast 40 kaarsjes uit

Vandersmissen Feestservice is een catering begrip in de Belgische MICE-sector. Het bedrijf viert dit ...

Waar tuinbouw en gastronomie elkaar ontmoeten

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei verhuisde Link 21 uit Herentals ...

Stadsbrouwerij De Koninck organiseert “WK @ the Brewery”

De binnenstraat van Stadsbrouwerij De Koninck (tussen de Boomgaardstraat en de Mechelsesteenweg), staat deze ...